2777
2789
عنوان

طرزتهیه ترش شامی گیلانی وگان❤

428 بازدید | 11 پست

گیاهخواری#  

وگان_فود#  

ترش شامی گیلانی🌿 وگان😉
.
قبلا یه مدل ترش شامی با سویا میت گذاشتم اما این مدل با حبوباته برای کسایی که نمیخوان از سویا یا پروتئینهای گیاهی فراوری شده استفاده کنن.

مواد لازم:
نخود سیاه ۳۰۰ گرم
بلغور جوی دوسر ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر  ۵ حبه بزرگ
فلفل دلمه ۱ عدد
جعفری ۱ پیمانه
آرد سوخاری  ۳ قاشق
آرد نخودچی یا گندم ۲ قاشق
نمک و ادویه به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۵ عدد
رب گوجه ۳ ق غ
آبغوره یا آب نارنج به مقدار لازم
.
نخود سیاه رو ۲۴ ساعت خیس میدیم و بعد میپزیم. اواخر پخت نخود و موقعی که آب با نخودها هم سطح شد، بلغور رو بهش اضافه میکنیم و در ظرف رو میبندیم و اجازه میدیم بپزن و آب خشک بشه. بلغور رو خیس بدین و روی سطح نخودها بریزین و هم نزنید تا ته نگیره.
پیاز و  فلفل دلمه رو داخل غذاساز کاملا ریز میکنیم و بدون روغن داخل تابه تفت میدیم تا آبشون خشک شه.
سیب زمینی خام رو رنده ی ریز میکنیم و کمی آبش رو میگیریم.
مخلوط نخود رو هم بعد از خنک شدن چرخ میکنیم.
حالا سبزیجات تفت داده و سیب زمینی رو به همراه جعفری و سیر  خرد شده و نمک و ادویه و آردها به اون اضافه کرده و حسابی ورز میدیم و میذاریم ۱ ساعت داخل یخچال بمونه.
بعد آماده میشه که با دست فرمش بدیم و داخل روغن کم سرخش کنیم.
میتونین از سبزیجات معطر محلی دیگه ای  مثل بادرنجبویه و چوچاق هم کنار جعفری استفاده کنید.
برای درست کردن سس، پوست گوجه ها رو میگیریم و ریز خرد میکنیم، داخل روغن تفت میدیم تا حسابی نرم شن بعد رب گوجه و کمی و نمک و ادویه جات اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. در آخر هم ترشی و مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدیم سس جا بیفته و غلیظ بشه.
حالا سس رو روی شامی ها میریزیم و سرو میکنیم .
.
حبوبات آبگینه نخود سیاه داره و معمولا فروشگاههای ارگانیک موجود دارن.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به گوشت خیلی علاقه دارم واقعا نمیتونم تصورکنم گیاه خواری رو

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤