2777
2789
عنوان

خونه خریدم

1394 بازدید | 55 پست

سلام دوستان چند وقت پیش بعد از کلی وام برداشتن و اینور اونور کردن بالاخره تونستیم یه خونه نقلی بخریم اولین بار که خونه رو دیدم خیلی خوب بنظرم اومد امروز که مستاجر تخلیه کرده بود دوباره رفتیم نگاه کردیم خیلی کثیف کرده بود مخصوصا دسشویی و حموم اصلا خورد تو ذوقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه با وسایل قشنگ میشه، مبارکتون باشه😍😍❤

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

مبارک باشه انشاالله خیرمندباشه..یه روزکارداره تمیزکردنش

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

مبارکتون باشه عزیزم

دلخوش توش بشینین عیب نداره دیگ باید حسابی تمیزکنید

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اره نگران نباش 

مستاجرش ببخشید دسشویی رو حتی زورش اومده بود اب بگیره واقعا متاسفم بعضیا فقط بفکر خودشون هستن من خودم خونه رو تمییز کردم بعد تحویل دادم