2777
2789
عنوان

خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکتون باشه😍انشاءالله قسمت همه مستاجرا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اول از همه مبارکت باشه گلم دوم اینکه منم دو هفتست اومدم خونه جدیدم از  هرچیشم بگم باز کم گفتم... اب لولش ترکیده بود همه جارو نم برداشته بود کف زمین خار داشت همه جارو تمیز کردیم همه جا روغن بود تمیز کردیم حموم و دسشویی هم ک کثافت خالی بودن اونارم از نو داریم کاشی کاری میکنیم البته پنجشنبه جمعه خدا بخاد تموم میکنیم... همه جارو رنگ کردیم رفته رفته داده عالی میشه توهم وقت بشدار تمیز کن انقدر ب دلت میشینه ک نگو🥰

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
چه حس خوبی. دعا کنید برامون امشب از سرشب کارم شده گریه. کاش آدم ها قبل از هر حرفی فک میکردن.

عزیزم حالا هرکس که بهت گفته تو فقط اینو بدون که ما آدما خودمون حرف بقیه رو کارد و چنگال میکنیم می‌زنیم به خودمون به قول دکتر هلاکویی خودتو بزن به کوری و کری حرف بقیه هیچ اهمیتی نداره

اول از همه مبارکت باشه گلم دوم اینکه منم دو هفتست اومدم خونه جدیدم از  هرچیشم بگم باز کم گفتم.. ...

وای چه عالی خداروشکر منم حتما تمییز میکنم همه جا رو برق میندازم انشالله خوب بشه انشالله کار تو هم زودتر تموم شه بری داخلش با خوشی بشینی

اولا مبارکت باشه انشاءالله با دل خوش...دوما خیلی خوشحال شدم دعا کن همه مستاجرها هم خونه دار شن...سوما ادم خونه اجاره میکنه میره دوروز بشور بساب این که خریدین بهش برسی عالی میشه 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
مستاجرش ببخشید دسشویی رو حتی زورش اومده بود اب بگیره واقعا متاسفم بعضیا فقط بفکر خودشون هستن من خودم ...

عزیزم ما پارسال خونه خریدیم دستشویی جوری کثیف بود که قابل استفاده نبود

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

منم بعد بدنیا اومدن پسرم وسواس شدم دارم‌کمش میکنم مامانم ۴۵ سالشه نه کمر داره نه پا نه یه جا سالم کسی هم نیست کمک دستش چرا باید به اون حال برسم سلامتی که از دست رفت مگه براحتی بدست میاد 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

ما هم یکی دیگه خونمونو اجاره داده بودیم 

بعد که مستاجر خالی کرد خونه رو 

رفتیم خونه رو ببینم 

پنکه سقفی سفید بود اولش بعد که رفتیم دیدیم سیاه بود 

اززز بسسس خاکی بود سیاه شده بود 

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...