سلام دوستان چند وقت پیش بعد از کلی وام برداشتن و اینور اونور کردن بالاخره تونستیم یه خونه نقلی بخریم اولین بار که خونه رو دیدم خیلی خوب بنظرم اومد امروز که مستاجر تخلیه کرده بود دوباره رفتیم نگاه کردیم خیلی کثیف کرده بود مخصوصا دسشویی و حموم اصلا خورد تو ذوقم
اول از همه مبارکت باشه گلم دوم اینکه منم دو هفتست اومدم خونه جدیدم از هرچیشم بگم باز کم گفتم... اب لولش ترکیده بود همه جارو نم برداشته بود کف زمین خار داشت همه جارو تمیز کردیم همه جا روغن بود تمیز کردیم حموم و دسشویی هم ک کثافت خالی بودن اونارم از نو داریم کاشی کاری میکنیم البته پنجشنبه جمعه خدا بخاد تموم میکنیم... همه جارو رنگ کردیم رفته رفته داده عالی میشه توهم وقت بشدار تمیز کن انقدر ب دلت میشینه ک نگو🥰
بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
چه حس خوبی. دعا کنید برامون امشب از سرشب کارم شده گریه. کاش آدم ها قبل از هر حرفی فک میکردن.
عزیزم حالا هرکس که بهت گفته تو فقط اینو بدون که ما آدما خودمون حرف بقیه رو کارد و چنگال میکنیم میزنیم به خودمون به قول دکتر هلاکویی خودتو بزن به کوری و کری حرف بقیه هیچ اهمیتی نداره
منم بعد بدنیا اومدن پسرم وسواس شدم دارمکمش میکنم مامانم ۴۵ سالشه نه کمر داره نه پا نه یه جا سالم کسی هم نیست کمک دستش چرا باید به اون حال برسم سلامتی که از دست رفت مگه براحتی بدست میاد
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم