2777
2789
عنوان

خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 55 پست

مبارکه عزییییزم ایشالا کلی اتفاقای قشنگ و شاد واستون بیفته تو اون خونه....غصه نداره ک بهتر الان بیشتر سعی میکنی تمیزش کنی 😁کیف کن بابا قشنگ تمیز کن و به سلیقه خودت بچین لذت ببر از قصر رویایی خوشگلت ...... به اتفاقای خوب و کارایی ک قراره تو خونه انجام بدی فکر کن...یه موزیک بزار و به کارات برس

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه عالی خداروشکر منم حتما تمییز میکنم همه جا رو برق میندازم انشالله خوب بشه انشالله کار تو هم زو ...

مرسی گلم قربونت ان شالله توهم با دلخوشی استفاده کنی... 

منتها من اومدم ساکن شدم کم کم کاراشم میکنیم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
نه اونا خوبه خداروشکر 

آره گلی

درسته یه مدت سختی میکشین که وام پرداخت کنید و اینا

ولی تهش صاحبخونه اید و این حس خیلی خوبیه

رهایی از استرس آخرماه برای پرداخت اجاره

به تمام سختیاش می ارزه

خوشحالیتو دوست دارم عزیز

# درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
عزیزممممم الهی یه روز تاپیک خونه دار شدنت رو ببینیم    

فدات گلم 😘😘😘ولی چشمم آب نمیخوره اگه هنوز ریسی زمین رایگان بده ی امیدی هس ادم بتونه با وام ی کاری کنه لشغالترین و کوچکترین خونه اینجا از 500

فدات گلم 😘😘😘ولی چشمم آب نمیخوره اگه هنوز ریسی زمین رایگان بده ی امیدی هس ادم بتونه با وام ی کاری ...

خدا اگه بخواد یه جوووری همه چیزو مهیا میکنه که نفهمی چیشد همه چی جور شد!!!

فقط باید منتظر نشست

ولی هیچوقت از رحمتش نا امید نباش

همیشه درشو بزن.....

خدا اگه بخواد یه جوووری همه چیزو مهیا میکنه که نفهمی چیشد همه چی جور شد!!! فقط باید منتظر نشست ولی ...

خدااز زبونت بشنوه آبجی ولی الان غیراز 6 تومن نهایتش نداریم از کجا میخاد جور شه😕😔😔😔😔ولی بازم خدا بخاد از فرش ب عرش میرسونه ب قول شما و برعکس دعاکن عزیزم خیلیا ادمو خار میکنن باثروتشون جاری و.... 

خدااز زبونت بشنوه آبجی ولی الان غیراز 6 تومن نهایتش نداریم از کجا میخاد جور شه😕😔😔😔😔ولی بازم خدا ...

من مامانم ذکر یا فتاح رو همیشه تکرار میکرد با ایمان قلبی به این اسم

فتاح یعنی بسیار بازگشاینده یعنی کلید

و یکی از 5 دری که باز میکنه ، درب رزق و روزیه

به زبون خودت ، با قلب پاک ات صداش بزن

حتما جواب میده:)

من مامانم ذکر یا فتاح رو همیشه تکرار میکرد با ایمان قلبی به این اسم فتاح یعنی بسیار بازگشاینده یعنی ...

اره عزیز ممنون و مرسی از راهنماییت امیدوارم ب امید امام حسین هرچی از خدا میخای بهت بده