2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزی 😘😘😘 ما هم جز خدا کسی رو نداریم . توکل بر خدا

غصه نخور

خدا ما رو هم می بینه

برای حاجتت صلوات فرستادم عزیزم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

استارتر عزیز ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ناز و سالمی ب دنیا بیاری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واسه ما منتظرا هم دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

غصه نخور خدا ما رو هم می بینه برای حاجتت صلوات فرستادم عزیزم

نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و مادر یه بچه تصور کنم.. نمی دونم انگار از زیاد خواستن،،،، خیلی وقته دیگه نمیخوام .. 

ببخشید استارتر قصد نداریم خوشی شما رو  خراب کنیم . یه وقت به دل نگیری . فقط داریم صحبت می کنیم. 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و ما ...

ولی من خیییییلی غصه می خورم

الهی بحق حضرت فاطمه خدا سورپرایزت کنه و خیییلی زود مامان بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر عزیز ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ناز و سالمی ب دنیا بیاری اللهم صل علی ...

توکل بخدا انشالله به خیر و سلامتی بگذره انشالله که خدا حاجت همه رو بده هر چه زودتر 🙏🏻💐💞

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .
نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و ما ...

نه عزیزم راحت باشین درکتون میکنم خدا بزرگه ، منم هنوز آزمایش ندادم ولی همین ۶ ماه هم اندازه ۶ سال واسم طول کشید خدا کنه همه هر چه زودتر به خواستشون برسن 😘🙏🏻💐

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .