2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزی 😘😘😘 ما هم جز خدا کسی رو نداریم . توکل بر خدا

غصه نخور

خدا ما رو هم می بینه

برای حاجتت صلوات فرستادم عزیزم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

استارتر عزیز ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ناز و سالمی ب دنیا بیاری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واسه ما منتظرا هم دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

غصه نخور خدا ما رو هم می بینه برای حاجتت صلوات فرستادم عزیزم

نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و مادر یه بچه تصور کنم.. نمی دونم انگار از زیاد خواستن،،،، خیلی وقته دیگه نمیخوام .. 

ببخشید استارتر قصد نداریم خوشی شما رو  خراب کنیم . یه وقت به دل نگیری . فقط داریم صحبت می کنیم. 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و ما ...

ولی من خیییییلی غصه می خورم

الهی بحق حضرت فاطمه خدا سورپرایزت کنه و خیییلی زود مامان بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر عزیز ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ناز و سالمی ب دنیا بیاری اللهم صل علی ...

توکل بخدا انشالله به خیر و سلامتی بگذره انشالله که خدا حاجت همه رو بده هر چه زودتر 🙏🏻💐💞

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .
نمی دونم چرا اصلا غصه نمی‌خورم... انگار سر شدم و به هیچ عنوان حتی یک درصد نمی تونم خودمو باردار و ما ...

نه عزیزم راحت باشین درکتون میکنم خدا بزرگه ، منم هنوز آزمایش ندادم ولی همین ۶ ماه هم اندازه ۶ سال واسم طول کشید خدا کنه همه هر چه زودتر به خواستشون برسن 😘🙏🏻💐

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .