2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست
چرا زودتر متوجه نشدی خب؟

اخه هیچ علائنی نداشتم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دل درد حالت تهوع هیچی؟ ماشالا چه بارداری راحتی.. ایشالا به سلامتی پیش بره همه چی

دل درد بوده گفتم شاید کیست تخمدان باشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اشتباه کردی تا الان سرسری گرفتی ۴ ماهه پریود نشدی تازه میگی مثبته یا نه برو تحت نظر دکتر باش

باشه ممنون

مبارررکه😍❤️ خدااا کاش منم ایقد بیخیال باشم ک فقط تو چهارماهگی بفهمم ک برم برا جنسیت😍😂

ممنون عزیزم😄🌹

عزیزممممم مبارکه 😍

تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا می‌کنی؟..‌.♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می‌گیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقه‌ی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمی‌آورد.با سکوتشان شعر می‌خوانند؛ با لب‌هایشان قطعنامه صادر می‌کنند؛ با موهایشان جنگ می‌طلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه می‌داند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می‌رقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!