من یک سال پیش سقط داشتم دکتر گفت بقایا دارم چهارتا امپول مترژن زدم و دیگ هم سونو ندادم چون ترسیدم بگه باید کورتاژ بشم.من حدوده بیست روز پیش پری بودم.الان دوهفته ای میشه سرگیجه و حالت تهوع دارم فکر میکردم شاید بقایا دارمو بدنم عفونت کرده اما با مشاور زنان و مامایی صحبت کردم گفت جای نگرانی نیست چون یکسال گذشته و هرماه ب موقع پری میشم.الان بنظرتون من باردارم؟؟اخه چون فکر میکردم بقایا دارم اصلا جلوگیری نکردم.دیروز دور نافم درد میکرد از امروزم درد کمرو زیر دلم بهش اضافه شده موقع نزدیکی و بعدش درد دارم تاحالا اینطور نبودم.اما دیروز ک بی بی چک زدم منفی بود.ممکنه باردار باشم؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون موجود که تو دلت بوده چه گناهی داره که شما راه جلوگیری بلد نیستید اون و ب کشتن دادید..الآنم اگر باردار بودی سقط نکن چون میشه دوبار ممکنه دیگه کلن با داروهای که واسه سقط میخوری باردار نشی عزیزم
احتمالش خیلی زیاده حتی اگ دکتر گف احتمالش صفره ک باردار بسی بازم باید مخصوصا تو این دوران جلو ...
ن قبلی رو من سقط نکرده بودم نزدیکه ۵ ماهش بوده شوهر سابقم شکاک بود همیشه میزدتم ی بار دعوامون شدید شد انقدر زدتم کیسه آبم پاره شد.اونم بخاطر اینکه بهش نگفتم رفتم خونه خواهرش.برای همین جداشدم ازش
یعنی چی که فکر کردم بقایا موندهباردار نمیشم چه دل خجسته ای داری اگه بقایا مونده بود رحمت عفونت میکرد و بیچاره میشدی نه اینکه راست راست بگردی😒 وقتی نامزدی و یه بار سقط داشتی چرا جلوگیری نمیکنی؟ چرا انقدر بیخیالی نکنین اینکاررو توروخدا یه موجود زنده رو میکشی بعد عین خیالتم نیست؟ احتمال بارداریت هست زیادم هست باید صبر کنی موعدت برسه بی بی بزنی نه الان خواهشا اگه باردار بودی یه عروسی ساده بگیر برو سر زندگیت اون طفل معصوم رو هم نکش اون چه گناهی کرده
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد