2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟قبل عروووسی؟؟چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 34 پست
کیست علائمش اینایی ک گفتمه؟؟چیکارباید کنم سونوگرافی؟؟

اره. سونو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موجود که تو دلت بوده چه گناهی داره که شما راه جلوگیری بلد نیستید اون و ب کشتن دادید..الآنم اگر ب ...

عزیزم من خودم سقط نکرده بودم من خودم بچه خیلی دوس دارم😢فقط استرس خانواده شوهرو دارم حساسن تازه بامنم بدن چون میدونستن قبلا ازدواج کرده بودم مخالف بودن میترسم همینو بهونه کنن

عزیزم من خودم سقط نکرده بودم من خودم بچه خیلی دوس دارم😢فقط استرس خانواده شوهرو دارم حساسن تازه بامن ...

پس لطفاً منو ببخش که زود قضاوت کردم یه لحظه بدجورناراحت شدم...خدا بزرگه تا خودت و همسرت نخوابید بقیه هیچ کاری نمیتونن بکنن.اگرم بار دارباشی طول می‌کشه شکمت معلوم بشه ب فال نیک بگیر 

.کارهای عروسی رو بکنید سریع برید خونه خودتون..بعدشم حالا خدا بزرگه هزار تا اتفاق ممکنه بیفته.خیره انشاالله برای آرامشت دعا میکنم

یعنی چی که فکر کردم بقایا موندهباردار نمیشم چه دل خجسته ای داری اگه بقایا مونده بود رحمت عفونت می‌کر ...

آخه یکی از آشناهام گفت خواهرش بعد چند سال فهمید بقایا داره.و اینکه راجب سقطی ک گفتم من نخواستم ک سقط شه.قبل این ازدواج نا موفق داشتم و ازش باردار بودم شکاک بود دست ب زن داشت بار اخری ک زدتم من نزدیک پنج ماهم بود.ب من میگفت باخواهرم نباید بگردی یا حرف بزنی خوشم نمیاد دوس پسر داره و اینا.اما تنها کسی ک منو درک میکرد کمکم میکرد همون خواهرش بود.ی شب زدتم فرداش میخواستم برم دادگاه قبلش رفتم پیش خواهرش ازش پول قرض کنم پسره فهمید اومد زدتم کیسه آبم پاره شد.کلی بدبختی کشیدم دکتر گفت لخته مونده تو شکمم حالا براتر ضربه یا هرچیز دیگ بود نمیدونم.وگرنه من بچه خیلی دوس دارم تنها استرسم بخاطر اینه ک خانواده شوهرم حساسن  حتی ب اینکه منو شوهرم تو اتاق باشیمو بخندیم حساسن‌میترسم چطوری بهشون بگم.از طرفی هم پدرش هیچ کمکی نمیکنه تا اسم عروسی میشه میگ الان کی تو این مریضی عروسی میگیره.

پس لطفاً منو ببخش که زود قضاوت کردم یه لحظه بدجورناراحت شدم...خدا بزرگه تا خودت و همسرت نخوابید بقیه ...

مرسی عزیزم.اشکال نداره.خودم دوس دارم بچه.میخوام  چیزایی ک خودم نداشتم یا دوس داشتم برای بچم فراهم کنم.برای منی ک هیچکسو ندارم بچه بزرگ ترین نعمته چون مطمعنم ک بچم مادرشو از ته دلش دوس داره:)

و اینکه راجب عروسی پدر شوهرم ی بار میگ کی تو این مریضی عروسی میگیره ی بار دیگ میگ دوران نامزدی باید یکسال خونه پدربزرگت بمونی.نمیفهمم اخر چیشد بالاخره نامزدم یا بدون عروسی باید زندگیمو کنم.دیوونه شدم از دستشون

تایپیک اولت گفتی میخوام اقدام کنم که...

همیشه تو فکرش بودم ولی نشدم بعد پرسیدم دیدم میگن بقایا داری.و اونموقع ک میخواستم اقدام کنم بخاطر این بود ک خانواده شوهرم ب ازدواج ما راضی نبودن و پدرش میگفت هنوز دیر نیست برو طلاقش بده داشت زندگیم خراب میشد تا همین چند روز پیش مشکل داشتم تازه چند روزه باهام خوب شدنو اومدن دنبالم و اوردنم خونشون.بعد اینکه اومدم دیگ باهام بهتر شدن الان و منم گفتم باردار نمیشم دیگ.جلوگیری نکردم.الان میترسم باردار بشم بهشون بگم باز باهام بد بشن.من میخواستم اقدام کنم و کردم ولی نشده بودمو بخاطر همین گفتم بخاطر بقایاست خیالم راحت بود نمیشم نمیدونم شایدم هنوز نباشم الکی توهم زده باشم ولی الان اگر بشمو بفهمن بد میشه بد میدونن.اونموقع ک خودم میخواستم از قصد بشم فرق میکرد چون بین دوتا خانواده بحث شده بود باباشم توخونه منو اذیت میکرد منم میخواستم بدون عروسی برم سر خونه زندگیم ولی الان ک مشکل بینمون حل شد استرس گرفتم ک باز همه چی خراب نشه‌

آخه یکی از آشناهام گفت خواهرش بعد چند سال فهمید بقایا داره.و اینکه راجب سقطی ک گفتم من نخواستم ک سقط ...

ای کاش از همون اول توضیح میدادی تا قضاوتت نمی‌کردم حلال کن بیخیال حرف بقیه اول از همه برو یه سونو انجام بده اگه بقایا مونده باشه بهت قرص میدن دفع میشه بعدشم با شوهرت صحبت کن یه جشن کوچیک بگیرین و برین سر زندگیتون اینهمه آدم تو کرونا عروسی میگیرن یکیشم شما یا میخای برو سفر بعدش برو آتلیه چندتا عکس بگیر همینو حساب کن برو سر زندگیت

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همیشه تو فکرش بودم ولی نشدم بعد پرسیدم دیدم میگن بقایا داری.و اونموقع ک میخواستم اقدام کنم بخاطر این ...

اگه باردار شدی بعد 3 ماه بهشون بگو 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ای کاش از همون اول توضیح میدادی تا قضاوتت نمی‌کردم حلال کن بیخیال حرف بقیه اول از همه برو یه سونو ان ...

اشکال نداره عزیزم.صحبت کردم قرار شد عکس بگیریم آتلیه و بریم مشهد زیارت بجای عروسی و این چیزا😊