2777
2789
عنوان

ریه

272 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی سرطان ریه دیده که چندین سال کنترل شده باشه؟

تورو خدا بگید، مامانم درگیره دارم دیوونه میشم، اصلا نمیتونم خدای نکرده به نبودش فکر کنم، برامون دعا کنید

الهی به حق خانم فاطمه زهرا شفا بگیرن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی مادر من سرطان ریه داشت به لطف خدا کنترل شده خدا خودش شفای همه بیمارا رو بده شفای مادر شما ...

ممنون، انشاالله، چه خوب، میشه توضیح بدین چطور کنترل شده؟ چند وقته؟ عمل هم کردن؟

مامان من فقط شیمی درمانی میشن

ممنون، انشاالله، چه خوب، میشه توضیح بدین چطور کنترل شده؟ چند وقته؟ عمل هم کردن؟ مامان من فقط شیمی د ...

خواهش میکنم تقریبا دوساله ایشونم عمل نشدن فقط شیمی درمانی میکنن وبه لطف خدا تونستن جلوگیری کنن ازپیش رویش

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
انشالله که شما هم نتیجه بگیرید برا مادرتون.فقط نا امید نباشیدحتما روحیه بدید به مادرتون

ممنونم، انشاالله، ببخشید ایشون همیشه شیمی درمانی میشن، یا فقط یه دوره؟ و اینکه تو رژیم غذایی از گوشت قرمز استفاده میکنن؟

ایشون دو دوره شیمی درمانی کردن.گوشت قرمزو نمیدونم یعنی جزئییاتو نمیدونم.ولی میدونم عسل طبیعی تو رژیم غدایش بود.شما کدوم شهر هستید

ایشون دو دوره شیمی درمانی کردن.گوشت قرمزو نمیدونم یعنی جزئییاتو نمیدونم.ولی میدونم عسل طبیعی تو رژیم ...

من پیرانشهر از استان اذزبایجان غربی، ارومیه شیمی درمانی میشن 

من پیرانشهر از استان اذزبایجان غربی، ارومیه شیمی درمانی میشن 

من کرمانشاه هستیم پس خوشبختم شما هم کوردی.فامیل ما تحت نظر دکتر داریوش حسنی نیاس تو غرب کشور حرف اولو میزنه ایشالله نتیجه میگیرن