برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 عنوان ریه 272 بازدید | 23 پست سلام دوستان کسی سرطان ریه دیده که چندین سال کنترل شده باشه؟تورو خدا بگید، مامانم درگیره دارم دیوونه میشم، اصلا نمیتونم خدای نکرده به نبودش فکر کنم، برامون دعا کنید 1400/07/10 | 01:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tu عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9605 الهی به حق خانم فاطمه زهرا شفا بگیرن الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 دختر دایی مادر من سرطان ریه داشت به لطف خدا کنترل شده خدا خودش شفای همه بیمارا رو بده شفای مادر شما رو هم بده آمین « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 دختر دایی مادر من سرطان ریه داشت به لطف خدا کنترل شده خدا خودش شفای همه بیمارا رو بده شفای مادر شما ... ممنون، انشاالله، چه خوب، میشه توضیح بدین چطور کنترل شده؟ چند وقته؟ عمل هم کردن؟مامان من فقط شیمی درمانی میشن
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 ممنون، انشاالله، چه خوب، میشه توضیح بدین چطور کنترل شده؟ چند وقته؟ عمل هم کردن؟ مامان من فقط شیمی د ... خواهش میکنم تقریبا دوساله ایشونم عمل نشدن فقط شیمی درمانی میکنن وبه لطف خدا تونستن جلوگیری کنن ازپیش رویش « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 خواهش میکنم تقریبا دوساله ایشونم عمل نشدن فقط شیمی درمانی میکنن وبه لطف خدا تونستن جلوگیری کنن ازپیش ... خداروشکر ، انشااالله که کم کم نابود میشه
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 انشالله که شما هم نتیجه بگیرید برا مادرتون.فقط نا امید نباشیدحتما روحیه بدید به مادرتون « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 انشالله که شما هم نتیجه بگیرید برا مادرتون.فقط نا امید نباشیدحتما روحیه بدید به مادرتون ممنونم، انشاالله، ببخشید ایشون همیشه شیمی درمانی میشن، یا فقط یه دوره؟ و اینکه تو رژیم غذایی از گوشت قرمز استفاده میکنن؟
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 ایشون دو دوره شیمی درمانی کردن.گوشت قرمزو نمیدونم یعنی جزئییاتو نمیدونم.ولی میدونم عسل طبیعی تو رژیم غدایش بود.شما کدوم شهر هستید « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 ایشون دو دوره شیمی درمانی کردن.گوشت قرمزو نمیدونم یعنی جزئییاتو نمیدونم.ولی میدونم عسل طبیعی تو رژیم ... من پیرانشهر از استان اذزبایجان غربی، ارومیه شیمی درمانی میشن
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 من پیرانشهر از استان اذزبایجان غربی، ارومیه شیمی درمانی میشن من کرمانشاه هستیم پس خوشبختم شما هم کوردی.فامیل ما تحت نظر دکتر داریوش حسنی نیاس تو غرب کشور حرف اولو میزنه ایشالله نتیجه میگیرن « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
ژانرکمدی عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2419 ببخشید دیر جوابتونو میدم چون کار پیش میاد « دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 ببخشید دیر جوابتونو میدم چون کار پیش میاد خواهش میکنم، شما به من امید دادید متشکرم، حال عمومی ایشون خوبه؟
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 من کرمانشاه هستیم پس خوشبختم شما هم کوردی.فامیل ما تحت نظر دکتر داریوش حسنی نیاس تو غرب کشور حرف اول ... منم از اشناییتون خوشبخت 💚💚💚