2777
2789
عنوان

یادگارت

48 بازدید | 12 پست

۲۴۸ شب شد که دیگه نیستی

بعد رفتنت حتی لبخند هم نمی زنم

معده ام رو یادته گفتم عصبی شده از دوران دانشگام

چی بهم گفتی اون لحظه .... گفتی دیگه نمیذارم اذیت بشی :)) قولتووو هنوز یادمه

امشب ک دارم با درد واست مینوسیم دل تنگم

دل تنگگگگگگگگگ از اون دلتنگیااا ک ول نمیکنه

معده اممم عصبی

مواظبم نبودی بد رفتی 🥺

این ایموجی رو یادته "🥺"

گفتی دستمال نداریم گریه نکن ❤️🩹به شوخی

کاش الان باشی

و من تا صبح فقططط گریه کنم

به قد درد ۲۴۸ روزه ای ک وانمود میکنم

رفتنت برام مهم نیست پیش همه

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

کجا رفته

کنار خانواده اش

و اینده ای که شاید فک میکرد عاشق تر و بهتر از من پیدا میکنه:)

من معصوم ترین بودم سر عشق

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امیدوارم بهتر از اون به زندگیت بیاد

لیاقت تو بیشتر از این حرفاس

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

امیدوارم بهتر از اون به زندگیت بیادلیاقت تو بیشتر از این حرفاس

خیلی ممنونم دوست خوبم 🌸🌱

کاش دلت به ارامش برسه عزیزم

خیلی سخته .منتظر عشق نافرجامت .باشی و بسوزی 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

کاش دلت به ارامش برسه عزیزم خیلی سخته .منتظر عشق نافرجامت .باشی و بسوزی 💔

امیدوارمم🌱❤️🩹

هر شب با ترس پیجشو چکمیکنم نکنه ازدواج کنه ..

از طرفی دوست دارم برگرده

ولی اینبار ن مثل قبل

از طرفی اونقدددد دلم ازش شکسته

و منو زمین زد نمی دونم درسته ک هنوز دوستش دارم

همینو می دونم دوست داشتن اون دست من نیست

کار دلمه

امیدوارمم🌱❤️🩹هر شب با ترس پیجشو چکمیکنم نکنه ازدواج کنه ..از طرفی دوست دارم برگرده ولی اینبار ن مث ...

درکت میکنم عشق واقعی

دلیل و توجیه نمیشناسه یجوری مغزتو تعطیل و تحلیل میکنه .انگار مقصر ماجرا خودت بودی .میخواد سوق بده به سمتت

میخوای اونو بی گناه بدونی و ببخشی .مغزو دلت و درگیر میکنه .ونهایتا اون دلت پیروز میشه

من خودمم شاهد دوستمم متاسفانه 💔

نمیتونم بگم من عاری از این اشتباه میبودم جاتون بودم نه مطلقا

فقط متنظره یه معجزه باید بود .همون معجزه ای که توش خیر باشه ⚘️

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

درکت میکنم عشق واقعی دلیل و توجیه نمیشناسه یجوری مغزتو تعطیل و تحلیل میکنه .انگار مقصر ماجرا خودت بو ...

الهی آمین

لذت بردم از کلام دلنشینتون 🌸🌱

الهی آمین لذت بردم از کلام دلنشینتون 🌸🌱

فدات شم

با آرزوهای بهترینها برات عزیزم ⚘️💟

فدات شم با آرزوهای بهترینها برات عزیزم ⚘️💟

همچنین توام 🌱💕

ممنونم