2777
2789
عنوان

برای یه دوست پرو چی بزارم ناهار

216 بازدید | 25 پست

سلام چند روزه ب دوستم میگم بیا خونمون نمیاد.من فردا کلاسام شروع میخاد بشه.این دوست احمقمم میگ من فردا میام تا ساعت دوازدس دیگه درست.=|

انقد پروعه.حالا موندم ناهار چی بزارم.امشب هم مرغ خوردیم مهمون داشتیم.حسابی خسته شدیم.اژن بیشعورم اصن درک نمیکنه.چی بزارم غذا براش اه

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

بورک بذار

اسونه خود به خود میپزه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن حوصلشو ندارم

وقتی اومد ب خودش بگو درست کنه ت ام بخور😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
حالا ی ناهار میخوا ی بهش بدی😕😕 مگه چ میشه😐

اصن بحث من یه  لقمه نون نیس.کسی با ی لقمه نون چیزیش نشده.حوصلشو ندارم.امشب هم مهمون داشتیم.از صب دارم کار میکنم.

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
جدی؟!(امضاتو میگم) خب بیا فکر منو بخون🤐

همین جوری ک نمیشه 

اره من ت 5 روز ذهن هر شخصی و میخونم 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
اصن بحث من یه  لقمه نون نیس.کسی با ی لقمه نون چیزیش نشده.حوصلشو ندارم.امشب هم مهمون داشتیم.از ص ...

یا خدا اگ مث ما کار میکردید چ می گفتید😂😂😂 🤣

خسته نباشید