2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

271 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها به نظرتون کسی که رشته دبیرستانش انسانی بوده میتونه کنکور تجربی بده و پزشکی یا پرستاری قبول بشه درحالی که کاملا به دروس تجربی اشنا نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

نمیشه که

باید دیپلم تجربی داشته باشید

ولی برعکس این قضیه میشه

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️

رشتم تجربی بوده یک سال کلاس کنکور رفتم 4 میلیون تومن پول کتاب تست دادم زیر نظر 3 تا مشاور بودم مرتب آزمون میدادم و تحلیل آزمون میکردم ساعت مطالعه ام گاهی به 15 ساعت هم می‌رسید دو سال کنکور دادم هیچی نشدم😊

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

واقع بینانه نه یا احتمالش خیلیی کمه

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
رشتم تجربی بوده یک سال کلاس کنکور رفتم 4 میلیون تومن پول کتاب تست دادم زیر نظر 3 تا مشاور بودم مرتب ...

وای خدا

فکر کردم اخرش قشنگ تموم میشه 😆😆😆😂😂

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️

نمیخام امیدت رو نا امید کنم ولی بی نهایت سخت و نزدیک به غیر ممکنه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
چرا گلم شغلتون آلت چیه؟

جان؟؟؟ 

وای خدا فکر کردم اخرش قشنگ تموم میشه 😆😆😆😂😂

ن عزیزم😑🤣

چرا گلم شغلتون آلت چیه؟

🤔