بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی) عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
رشتم تجربی بوده یک سال کلاس کنکور رفتم 4 میلیون تومن پول کتاب تست دادم زیر نظر 3 تا مشاور بودم مرتب آزمون میدادم و تحلیل آزمون میکردم ساعت مطالعه ام گاهی به 15 ساعت هم میرسید دو سال کنکور دادم هیچی نشدم😊
اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻
رشتم تجربی بوده یک سال کلاس کنکور رفتم 4 میلیون تومن پول کتاب تست دادم زیر نظر 3 تا مشاور بودم مرتب ...
وای خدا
فکر کردم اخرش قشنگ تموم میشه 😆😆😆😂😂
گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی) عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️