2777
2789

من همون بچه ایی بودم ک خیلی دلسوز خانواده به خصوص مامانم ،بودم

مثلا تا داشت ظرف میشست میدویدم ازش میگرفتم😂

مثلا میگفتم گناه داره کار نکنه

یا همش نگرانش بودم ولی مامانم پسر دوسته و از ی جایی ب بعد فهمیدم من همون بچه ایی شدم ک بیشتر از همه نگران پدرمادرشه ولی پدرومادر هیلی اهمیت نمیدن بهش...

منم دیگع اونقدر دلسوز مامانم نیستم....

مثلا خودمو اذیت نمیکنم بخاطرش😂

ترجیح میدم خودش ظرفارو بشوره...

در حد توانم کمک میکنم ولی خودمو اذیت نمیکنم بخاطرش و الان دیگه اولویتم خودمم ،نه مامانم...

الان مامانم همش میگه عوض شدی و بد شدی و قبلا انسانیت داشتی و الان مامانم خیلی باهام بد شده و گاهی خس میکنم با تنفر بهم نگاه میکنه چون منو با دختر بچه ی ساده لوحی ک بودم مقایسه میکنه😕

بنظرتون بد شدم یا فقط بالغ شدم؟

بالغ

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روابطت با همه اولویت خودت باش ولی با پدر و مادر نه

چون خدا اینقدر برات جبران میکنه که نگو

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

تو روابطت با همه اولویت خودت باش ولی با پدر و مادر نهچون خدا اینقدر برات جبران میکنه که نگو

من فهمیدم همههه ادما حتی پدر مادر،اگه بهشون بیشتر خودت اهمیت بدی،از روت رد میشن

پس فرق نداره همیشه اولویتت خودت باشه

نه به نظرم عاقل شدی.

رویه ی گذشته ی تو بد نبوده

ولی چون رویه ی مامانت بد بوده .

کار خوبی کردی تا قدرتو بدونه .

اما بهش بگو که هر جور باهام رفتار کنی منم همونجور باهات رفتار میکنم .

اگه تو برای من اندازه پسرات دلسوز بودی منم مثل قبلا برات از خودگذشتگی میکردم

ولی وقتی اونا بهت اهمیت نمیدن و عزیزترن برو با همونا

من فهمیدم همههه ادما حتی پدر مادر،اگه بهشون بیشتر خودت اهمیت بدی،از روت رد میشنپس فرق نداره همیشه او ...

اشتباه فهمیدی

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

بدجنس که نشدی این چه ربطی به بدجنس بودن داره🥸

مامانم میکه😂😂😂

هی منو با گذشته ام مقایسه میکنه و میگع بد شدی و فلان

یا مثلا کلا منو بد میدونه

دلسوزمم ک اونچنان نیس کلا در حایگاع بچه اش نیستم😂

از بیرون میام خونه میبینم غر میزنه ک تو وقتت فقط،برا خودته و حقوقتم ک مال خودته بیا ظرف بشور

مامانم میکه😂😂😂هی منو با گذشته ام مقایسه میکنه و میگع بد شدی و فلانیا مثلا کلا منو بد میدونهدلسوزم ...

نه دیگه اگه کاری به کارشون نداشته باشی که نمیشه بد شدن فقط اذیتشون نکنی کمکشون هم بکنی در حد توانت که خودتم گفتی
بالغ شدی

یه کنکوری بدبخت :)