2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
ن عزیزم😑🤣

😆😆😆🤣🤣

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودم نیس برای یکی از دوستانم  دیگه من که سن کنکورم گذشتع

اگه فردی بود که ارداه داشت و روحیه قوی و توااناییی پوشیدن کفش آهنین داشت به دوستش نمیگفت بیاد اینجا بپرسه یا هرچی بسم الله میگفت و قید همه چیشو میزد اصولی میخوند و صد در صد میاورد  ولی وقتی از اینو اون هی بپرسه معلومه قبول شدنش خیلی خیلی سخته ، نظر و علاقه خودش مهمه اگه میبینه تواناییشو داره شروع کنه نهایت تلاششو کنه نشد باز هم باید بمونه پشت کنکور به شرطی که کل تلاششو کنه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
اگه فردی بود که ارداه داشت و روحیه قوی و توااناییی پوشیدن کفش آهنین داشت به دوستش نمیگفت بیاد اینجا ...

سه سال کنکور انسانی داد چیزی قبول نشد کلا قید دانشگاه زد و ازدواج کرد الان بعد ۱۰ سال میخواد شرو کنه براش گنگه دارع مشورت میکنع 

میشه ؟کسی که اصلا فیزیک و شیمی و زیست نخونده چطوری می‌تونه ؟

من کسیو میشناسم دیپلم انسانی داشت و خوند و الانم داره پزشکی میخونه

بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
من کسیو میشناسم دیپلم انسانی داشت و خوند و الانم داره پزشکی میخونه

عزیزم اصلا دیپلم انسانی نمیتونه کنکور تجربی امتحان بده 

حتما سال چهارم تغییر رشته داده و رفته تجربی صددرصد پشت کنکور هم مونده چون باید کلی فیزیک و شیمی و زیست بخونه

هیچ کاری توی این دنیا غیرممکن نیست👏🏻👏🏻😍

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️