2777
2789

بچه ها من از بس اعصابم ریخت بهم اومدم ی چیزی پرسم من رنگ موهام خیلی قشنگن خرمایی امروز داشتم شونه میکردم دیدم کلا تیکه های کنار پیشونیم کلی موی سفید داره چیکار کنم چه ترکیبی بزارم به جز رنگ

که سفیدش مشخص نباشه فقطم بیست سالمه خیلی تو این دوران استرس داشتم به خاطر همین سفید شده چه ماده ای بزارم بیشتر نشه قشنگ تا پایین موهام همون تارها سفید شده🥲

حنا خانوم سابق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=405417771]خوب باز در میاد من از استرس کنکور این شکلی شده موهام متاهل هم نیستم بگم از سختی زندگی این جوری شدم ...[/QUOTE

من از بابام به ارث بردم درصورتیکه داداش بزرگم اصلا موی سفید نداره

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
وای نمیدونم چرا اصلا مو بدید سفید شه

و منی ک از ۱۶ ۱۷ موهام سفید شد و دخترم ۸سالش و ۲تا تار سفید داره💔💔💔

ارث لعتتی ما

خودم از ۲۰ دارم رنگ مبکنم از رنگ پرکلاعی گرفته تا اواخر مجردی ک ۲۷سالگی عقد کردم رنگ شماره ۷ میزاشتم. چاره چیه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم شقیقه های کلییییی سفید داره متاسفانه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
و منی ک از ۱۶ ۱۷ موهام سفید شد و دخترم ۸سالش و ۲تا تار سفید داره💔💔💔ارث لعتتی ماخودم از ۲۰ دارم رن ...

وااای آخه ی من اصلا ارثی نیست مامانم چهل سالشه سر جمع پنج شش تا مو سفید داره بعد من کلی شده

حنا خانوم سابق

و منی ک از ۱۶ ۱۷ موهام سفید شد و دخترم ۸سالش و ۲تا تار سفید داره💔💔💔ارث لعتتی ماخودم از ۲۰ دارم رن ...

ببخشید تا ۲۷سالگی مجرد بودی با دوس پسرت ازدواج کردی؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ببخشید تا ۲۷سالگی مجرد بودی با دوس پسرت ازدواج کردی؟

با دوستم ۵سال بودم دانشجو بود سرباز شد. جایی مشعول ب کار شد اما بگیر نبود💔💔💔💔

با همسرم سنتی و اشنای خانوادگی مون بود ازدواج کردم🙃

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

با دوستم ۵سال بودم دانشجو بود سرباز شد. جایی مشعول ب کار شد اما بگیر نبود💔💔💔💔با همسرم سنتی و اشن ...

خداروشکر

هیچوقت تحت فشار نبودی مجردی (نه از سمت خانواده ها) مثلا دلت بگیره که تنهایی یا ناامید بشی؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱