2777
2789

من از دیروز دلدرد خفیف دارم و هفت هفتمه و قلب جنین تشکیل شده.الان بخاطر آین دلدرده خیلی استرس دارم.کسی بوده ک اینجوری دلدرد داشته باشه.تو سونو ی هماتوم داشتم و دکتر بهم شیاف داده و گفته استراحت باشم.

توروخدا اگ کسی میدونه بهم امید بده همش فکر میکنم بچم قلبش وایساده یا چیزی خدای نکرده

کسی بوده ک بعد استفاده از شیاف(واژینال)اینجوری دل درد بگیره؟

چیزی نیست نگران نباش دردا طبیعیه همه دارن

منم تا بیس هفتگی شیاف واژینال میزاشتم بخاطر لکه بینیام

بچتم که الحمدلله قلبشم تشکیل شده

کم ب خودت استرس بیخود بده

دور از جونش قلبش زبونم لال کار نکنه که خونریزی میکنی نه دل درد

چیزی نیس ان شالله

💚💜💙💛

چیزی نیست نگران نباش دردا طبیعیه همه دارن منم تا بیس هفتگی شیاف واژینال میزاشتم بخاطر لکه بینیام ب ...

اخه شیاف میذارم و میگن ک اون نمیذاره خونریزی بکنی!ب نظرت الان من الکی دارم ب خودم و طفل معصومم استرس میدم؟بخدا انقد عذاب وجدان دارم ک خدا میدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لکه بینی داشتم شیاف میزاشتم ک جلوگیری کنه از لکه بینی هام

چیزی نیس کم الکی استرس بده ب خودت همه این چیزا طبیعیه

من حاملگی خیلی سختی رر گذروندم فشار خون و دفع پروتیین داشتم پره اکلامپسی شدم بستریم کردن 

بچم بخاطر شراید بده توی رحمم و رشد نکردن جفت نارس بدنیااومد،همه این چیزا گذشت الان الحمدلله کنارم خابیده،همش میگزره فقط سعی کن استرس ب خودتو بچت ندی

منم لکه بینی داشتم شیاف میزاشتم ک جلوگیری کنه از لکه بینی هام چیزی نیس کم الکی استرس بده ب خودت همه ...

ایشالا نی نیت عاقبت بخیر باشه عزیزم😍دعا کن منم نی نیمو صحیح و سالم بغل بگیرم