2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییین حالم بدهههههه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 99 پست

مشکل اولت که اصلی ترین ملاک برا ازدواج منه😐

دومیم خب عاشق بوده دیگه شاید خودتم قبل اون یکی دوسش داشته باشی... تازع شانس اوردی ک بهت گفته مردا الان همزمان با ۱۰ نفرن میرن زنم میگیرن اصلا نمیزارن زنه بفهمه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم  این  بستگی ب خود ادم  داره.  بعضی  براشون مهم نیس  .ولی خودت  ببین ایا میتونی  با این اقا ک نامزد داشته و  دوسش داشته کنار بیای. البته این چیزا  دیک عادی شده . خیلیا هستن  ب عشق اولشون نرسیده  و رابطه هم داشتن  ولی نامزد نبودن. پس اگ فک میکنی  مرد خوبیه اهل  زندگی  قبولش کن. ولی اول با هودت کنار ببا بعد جون  با خودت کنار نیای باهاش ازدواح کنی با حرفات  نا خداگاه 

اذیتش میکنی 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بعد عاشق دختره بوده درحدی ک فهمیده طرف دختر نیس باز ولش نکرده ی ماه قهرکرده فقط بعد داداش دختره اعتیاد داشته طلاهای دختره رو برده فروخته دودکرده رفته عین همونارو براش خریده آخرم یک و نیم میلیارد مهریه تقدیم خانوم کرد

11 سال که چیزی نیستش بعد خب ممکنه برای هر کسی پیش بیاد تو فکر کن اگه قبلا تو با یکی نامزد میکردی و ج ...

چرا به مامانم میگم میگه اینهمه دخترایی ک جدا شدن چرا نمیرن اونارو بگیرن