2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییین حالم بدهههههه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 99 پست
این با دختره رابطه داشته منو داغون میکنه

دورشو خط بکشش 

تو همیشه این ذهنیت رو داری که تو اولین نفر نبودی اولین تجربه نبودی بعد که ازدواج کنی حس می کنی تلف شدی و اینکه ۱۱ سال سن هم خودش می تونه مشکل ساز بشه و در نهایت چون اقا خیانت دیده ممکن ذهنیت منفی داشته باشه پس مورد شما ریسکش بالا هست من بودم قطعا جواب رد می دادم

چرا به مامانم میگم میگه اینهمه دخترایی ک جدا شدن چرا نمیرن اونارو بگیرن 

بنظر من چیز زیادی نیستش که عصابتو خورد کردی مشکل از این نبوده که جدا شدن بعد تو میخوای با همون خاطرش صب تا شب زندگی کنی این آقا بودنشه با درک بودن یه انسان زندگیو خوب میکنه

🫱🏽‍🫲🏻be yourself

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورشو خط بکشش  تو همیشه این ذهنیت رو داری که تو اولین نفر نبودی اولین تجربه نبودی بعد که ازدوا ...

همه اینا درسته ولی نمیتونم چشم پوشی کنم از اینکه پسرخوبیه خوش اخلاقه مهم تر از همه دوسش دارم میگ بیا پیش مشاور بریم درستش کنیم

بنظر من چیز زیادی نیستش که عصابتو خورد کردی مشکل از این نبوده که جدا شدن بعد تو میخوای با همون خاطرش ...

مامانم میگه دختری ک خیلی موقیعتای بهتر داره چرا بدم به ادمی ک جدا شده و ۱۱ سال ازش بزرگتره 

خیلی پسر خوبیه دوسم داره مهربونه خوش اخلاقه ولی من مشکلم خودمم گاه دیوونه میشم

اینا حل میشه عزیزم. ولی باز بستگی داره ب خود شما . البته من خودم تو سن 18 اینا اگ اینطوری بود حس بدی پیدا میگردمولی الان ک عقل شدم برام مهم نیس شما هم  بستگی داره   ب خودتون ولی بخدا اینا ب مرور عادی میشه.

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

مامانم میگه دختری ک خیلی موقیعتای بهتر داره چرا بدم به ادمی ک جدا شده و ۱۱ سال ازش بزرگتره 

باشه خود دانی ولی بنظر من اصلا سن مهم نیستش اصلا چون فک کن ادمی که 3 سال اختلاف سنی داری باهاش بعد ادم خوبی نباشه 

کجایی هستی؟ 

🫱🏽‍🫲🏻be yourself
به نظر من باهاش ازدواج نکن چون این فکر مثل خوره میوفته به جونت ومزه ی خوشبختی را نمیفهمی 

میدونم خیلیم اذیتم بعد میگم باز این بامن صادقه ازکجا معلوم اون پسری ک به اسم مجرد میاد خاستگاری با چن نفر بوده 

چراولش کنی دیونه ایی مگه این همه دوستت داره توفزاموش کن

چرا ولش نکنه؟ من مورد دیدم که مثل خوره زندگی سابق شوهرش توی ذهنش بود مسئله فقط گذشته اقا نیست اختلاف سنیشون چندان جالب نیست و اینم بدون کسی که خیانت می بینه دچار بحران های روحی زیادی میشه پس ازدواج با این اقا ریسکش بالا هست بخصوص اینکه اسی نوحوان هست و فقط ۱۷ سالش هست مس اون حس دوست داشتنم می توته وابستگی باشه

باشه خود دانی ولی بنظر من اصلا سن مهم نیستش اصلا چون فک کن ادمی که 3 سال اختلاف سنی داری باهاش بعد ا ...

بخدا انقدر درکش بالاس اصلا من باسنش مشکلی ندارم خیلی ادم باگذشتیه خانوادم ولی بیشتر از ۵ سال اختلاف سنی رو قبول ندارن 

ترک هستن پدرومادرم ترک اردبیل