2777
2789

[QUOTE=210669955]راست میگی حق طلاقم ازش میگیرم  اسم طلاق میارم ناراحت میشه ميگه هیچوقت نگو طلاق همین ی چیزو نگو

فلسفه خیانت خیلی پیچیده هست.بعضی ها بعدش پشیمون میشن بعضی ها هم پشیمون نیستن.فهمیدن این قضیه زمان بر هست.من الان شوهرم خیلی پشیمونه ولی اوایل که من برگشته بودم خونه میگفت هر مردی حق داره ۴ تا زن دایمی بگیره ۱۰ تا هم صیغه ای.

خیلی زجر کشیدم ولی به خاطر بچه هام و اینکه دوست داشتم یه فرصت دیگه بهش دادم برگشتم.

گاهی مردد میشم که آیا کار خوبی کردم برگشتم یا نه؟

البته الان زندگی مون خیلی خوبه ولی من گاهی یاد ظلم هابی که از طرف خودش و خانواده اش به من و پدر مادرم شد میوفتم دلم نمیخواد کنارش بخوابم.

از همخوابی بدم میاد 

ما خیلی کوتاه اومدیم 

[QUOTE=210669955]راست میگی حق طلاقم ازش میگیرم  اسم طلاق میارم ناراحت میشه ميگه هیچوقت نگو طلاق ...

میفهمم چی میگی منم با وجود اینکه از رو خواستش نبوده (مطمعنم) و نیومد برگرده بگه حقته بازم وقتی بهم نزدیک میشه فکرای منفی میاد تو سرم ب خودش هم گفتم تو کاری کردی من همش فکرای بد میکنم گفت بخدا اصلا اونطوری ک تو فکر میکنی نیست اصلا و این حرفا بعدش هم من بهش ثابت کردم چ اشتباهی کرده و چه تاوانی داره بخاطر این بخشیدمش چون ارزششو داشت چون خیلی اشتباها از من دیده و بخشیده الان من بخاطر اشتباهش شاکی ام نیومد برگرده بگه تو هم اونکارو کردی تو هم اینکارو کردی هیچوقت اشتباهاتمو مرور نمیکنه همیشه همون موقع دفنش میکنه بخاطر همین اخلاقاش میبخشمش و واقعا زندگیمو دوست دارم ولی بهش فهموندم ک کار خیلی اشتباهی کرده و اگه دیگه تکرار کنه قابل بخشش نیست 

دراندك من تویي فراوان یارب..🙂🤍!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا بچه ها من خیلی فکرای الکی میاد تو سرم حق دارم ب نظر خودم چکار کنم که آرامش داشته باشم و درگیر این فکرا نباشم چون خودم اذیت میشم در صورتی ک میفهمم شوهرم اصلا حتی تو فکرشون هم نیست 

همش فکر میکنم چرا اصلا همچن چیزی خواست مگه منو دوست نداشت همین بود دوست داشتنش 

همین حرفارو بهش زدم گفت بخدا فکرای الکی میزنی عصبی بودم اصلا دست خودم نبود درست تصمیم بگیرم فقط میخواستم تلافی کنم آخرم پشیمون شدم بس کن من اصلا تو فکرش نیستم تو هم نباش 

به نظر من اگه جلوش خیل شاد باشی میگه این زنه دردش نیومده و ناراحت نیست.

تو وقتی نیست شاد باش برقص و به خودت روحیه بده ولی وقتی کنارشی غم داشته باش تا بفهمه چه دردی میکشی.

من اون اوایل زمان هایی که ناراحت بودم گریه میکردم جلوش میخواست بمیره.شرمنده و پشیمون بود.بعضی مردا مدلشون اینه

به نظر من اگه جلوش خیل شاد باشی میگه این زنه دردش نیومده و ناراحت نیست. تو وقتی نیست شاد باش برقص و ...

من حتی بخوانم نمیتونم شاد باشم این چندروز خیلی حالم بد بود الان تازه یکم بهتر شدم خودش میفهمه با خیانت من دیگه من سابق نمیشم و خط قرمزمه شانس آورد فقط پشیمون شد وگرنه صد در صد جدا میشدم و از دوست داشتنم می‌گذشتم چون اعتماد تو رابطه خیلی مهمه اگه نباشه دیگه فایده ای نداره ادامه بدی

حتی اشتباهش جوری جلوه دادم که بفهمه چقدر بزرگه و به راحتی اصلا قابل بخشش نیست 

خیلی عصابمو خورد کرد منم در حد چت تلافی کردم که بفهمه کار درستی نکرده و چقدر ناراحت میشه مردا تا سر خودشون نیاد نمیفهمن 

خودشم گفت حالا دیگه بسمه بهت قول دادم دست رو قرآن گذاشتم که مطمعن باشی من به تو نه به خودم قول دادم تو هم دیگه فکرشو نکن 

همش فکر میکنم چرا اصلا همچن چیزی خواست مگه منو دوست نداشت همین بود دوست داشتنش  همین حرفارو به ...

اگه واقعا مرد خوبی بود و اهل خیانت نبود ۵ میلیون کم نیس ۵ میلیونو ب زن های هرزه نمیداد

اگه واقعا مرد خوبی بود و اهل خیانت نبود ۵ میلیون کم نیس ۵ میلیونو ب زن های هرزه نمیداد

بهش گفتم گفت فدای سرت ک پول رفت 50 میلیون هم میرفت هیچ خداروشکر که نکردم این اشتباهو نمیفهمم واقعا دلش خواسته یا ن 

بچه ها پس چرا خودش اومد بهم گفت 

اگه کسی که اینکاره باشه که کارشو میکنه و نمیاد بگه و کاری میکنه ک لو نره این اومد خودش حرفو باز کرد بهم گفت