2777
2789

گلم ما نمیدونیم شرایط زندگیت چیه؟

و آیا شوهرت نادم هست یا دروغ میگه.

به نظرم حتمآ باید با مشاور حرف بزنید. بعضی ادما بیمار جنسی هستن. دست خودشون هم نیست

خیلی از این رفتار ها ریشه در کودکیشون داره.ش

ما نمیتونیم بگیم جدا شو

میتونی تا عقد هستی جدا شی 

میتونی هم فرصت بهش بدی

ولی به نظرم با مشاور و وکیل صحبت کن 

اگه هم خواستی برگردی یه سری امتیاز ازش بگیر

مثلا چیزی به نامت کنه حق طلاق یا حق حضانت بچه.

من خودم خیانت دیدم و بعدش انقدر زجرم داد هنوزم گاهی عذابم میده و بعدش میوفته به پام.

ولی من نخواستم جدا شم اخه من ۲ تا بچه دارم که تو اون مدت ۵۰ روز از خونه بیرونم کرد پرستار و وکیل گرفت

نتونستم بچه هام رو ببنیم.به همین خاطر برگشتم

هیچ حقی هم نگرفتم

گاهی که یاد گذشته میوفتم میگم کاش برنمیگشتم

گاهی تو برزخ بین زندگی کردن و طلاقم

شوهرم خیلی تنهاست

خانواده اش رو گول زد که بهم تهمت زدن اونا هم کتکم زدنو تهدیدم گردن که براش زن میگیرن.

خیلی دلم میحواد به گذشته فکر نکنم ولی گاهی انقدر لبریز میشم که باید گریه کنم. 

حالا تو هم ببین میخوای باهاش زندگی کنی یا نه. 

خانواده ات پشتت هستن اگه بخوای برگردی

ولی خدا جا حق نشسته شوهرت جواب دلت رو میده. 

شوهر من الان ۹ ماهه دیسکش رو عمل کرده پا درد شدید داره.

خواهر شوهرم که گتکم زد الان دامادش مریضه.بدنش دونه زده فقط باید کورتون بخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرانه راهنماییم کنید 

تعریف میکنم 

چندروز پیش من از دست شوهرم خیلی ناراحت بودم خونه ما بود ساکشو بستم گفتم ازم دور شو دلیلش هم این بود ک خیلی سرد رفتار می‌کرد و بی تفاوت بود منم بیرونش کردم رفت بعد منو انداخت تو لیست بلاک هرچی زنگ زدم هیچی ج نمی‌داد بعد 3 4 ساعت زنگ زد رفتیم بیرون گفتم کجا رفتی گفت میخواستم برم شیراز دور شم ازت ماشین گیرم نیومد دیگه اون موقع راجب پول و اینا حرف نزد بعد اومدیم خونه روز بعد بهم گفت دیروز 5 میلیون پول گم کردم منم گفتم فدای سرت چند ساعت بعد بهش گفتم راستشو بگو تو پول گم نکردی اتفاقا واریز کردی راستشو بگو گفت بگم ناراحت میشی بعد گفت خواستم از لج تو ک جلو خانوادت اینطوری باهام رفتار کردی گه کاری کنم حتی خودمم نمیخواستم ی دل میگفتم نرم ی دل میگفتم ن برم خلاصه اینا پول بالا کشیدن آخر سر یکی دیگه جور شد ب اونم 500 دادم ولی خودم خداشاهده دلم نمیخواست این کار بکنم فقط از لج تو آخر کار اومد اوکی بشه ب خودم اومدم فهمیدم دارم چ غلطی میکنم پشیمون شدم خیلی زنگ زدم ب تو و اونارو بلاک کردم 

دراندك من تویي فراوان یارب..🙂🤍!

شماره هاشونم دارم بهم داد گفت اگه باور نمیکنی زنگ بزن من اگه میخواستم این کار بکنم میتونستم جور کنم ولی پشیمون شدم چون خیلی دوستت دارم اینارو بهت گفتم میدونم دیگه بهم اعتماد نمیکنی حق داری ولی بفهم من هیچوقت دیگه از لج تو هم حتی فکر این کارا رو نمیکنم قرآن آورد قسم خورد ک ن کاری کردم و ن اونارو دیدم و دیگه هیچوقت این کارا نمیکنم 

گلم ما نمیدونیم شرایط زندگیت چیه؟ و آیا شوهرت نادم هست یا دروغ میگه. به نظرم حتمآ باید با مشاور حر ...

دقیقا 

خودش میگفت فدای سرت این پول ده تای این پول خم میرفت هیچی خوشحالم ک از سر عصبانیت نرفتم و حقمه ک پولو بالا کشیدن خدا بهم فهموند دارم چ غلطی میکنم 

مردا پول بدن ب خاله؟؟؟اونم ۵مبلیون؟؟؟احتمالا دروع میگه مردا  ی ادمایی ان نشناختیشون سواستفاده ...

خیلی سادست اگه زرنگ بود و اهل این کارا نمیومد ب من بگه 

گفت حق داری بهم خیانت کنی حق داری اعتماد نکنی ولی اگه تو جای من بودی من میبخشیدمت چون دوستت دارم&nbs ...

اينو بهم ثابت کرده بخشش خیلی زیاده توقع داره منم مثل خودش باشم خب من فرق میکنم دلم خورد میشه نمیتونم هر چیزی رو راحت ببخشم 

من نمیگم من بی تقصیرم نه چون منم خیلی اشتباه کردم جلو مامانم خوردش کردم و غرورشو له کردم ولی در این حد دیگه خودمو مقصر نمیدونم ک بره دنبال این کارا دلیل نمیشه این حرفارو بهش زدم گفت راست میگی حق داری 

در ضمن این شماره هارو هم از کانال تلگرام برداشته بود ک بعضی موقع ها بالا میاد 

گفتم تلگرام پاک کن پاک کرد کلا اهل تلگرام و اینستاگرام نیست این کانال هم خودش بالا میاد بعضی وقتا نشونم داد بعدش هم پاک کرد 

دقیقا  خودش میگفت فدای سرت این پول ده تای این پول خم میرفت هیچی خوشحالم ک از سر عصبانیت نرفتم ...

ولی حتما با وکیل و مشاور صحبت کن و یه سری حق و حقوق قانونیت رو ازش بگیر.

الکی رامش نشو.

من شوهرم بهم خیانت کرد واز خونه هم بیرونم کرد دور  از بچه هام بودم.برگشتم و هیچ حقی ازش نگرفتم.الانم پشیمونه ولی از نامردیش و اینکه اون وکیل داشت و من نداشتم خونه خرید با اینکه من همه طلاهای رو دادم پنهانی رفت خونه رو به نام خودش کرد.الانم که با هم داریم زندگي میکنیم سهم من از خونه رو نمیده.

البته شرایط من فرق داشت.اون موقع شوهرم منو نمی‌خواست مجبور شدم از زیر در به خاطر بچه هام برم تو

ولی حتما با وکیل و مشاور صحبت کن و یه سری حق و حقوق قانونیت رو ازش بگیر. الکی رامش نشو. من شوهرم ب ...

راست میگی حق طلاقم ازش میگیرم 

اسم طلاق میارم ناراحت میشه ميگه هیچوقت نگو طلاق همین ی چیزو نگو من بخدا زندگیمونو میخوام تورو میخوام