2777
2789

بهش گفتم من هر موقع دعوا میکنیم بخدا حتی فکر یکی دیگه نمیزنم آخه چه لزومی داره زن و مرد دعوا کنن بعد بزن بازم رابطه رو بیشتر به گه کاری بکشن 

دراندك من تویي فراوان یارب..🙂🤍!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نفس تو بخشیدی نامزدتو؟ 

با منی؟؟؟

ببین ما نامزد نیسیم ولی هف ساله باهمیم اول اشنایی گفت قصدم ازدواجه هزار بار خاستگاری کرد ادعا داشت دیونمه چیکارا ک نمیکرد برام ک همه حسرت منو میخوردن ک یکی عاشقمه پارسال با خط جدید عکس یکی ازین دخترا ک عکسشونو میذارن اینستا با خاله ها اونو گذاشتم و رفتم تو کارش اولش ب من زنگ زد و گفت یکی مزاحمم شده میشناسیش تا گفتم نه دیدم کم کم داشت پا میداد قرارم گذاشت عکس اونجاشم فرستاد تا دید ازونام.(مثلا)بعد گفت یکیو دارم چندساله باهاشم و جریانمونو گفت بعد گفت بااین رابطه جنسی ندارم ولی با چندتا داشتم ازشون تعزیف میکرد ک دختره چ اندامی داشتو چقدر بلد بودو باتمام جزییات گفت منم گفتم اگ با یکی هسی چرا بهش خیانت کردی ب منم پا دادی گفت من خیانت نکردم و توجیه میکرد خودشو خدانگذره ازش من ک لو ندادم ک خودمم ولی بهش گفتم نفس رو شمارشو دارم و چتا رو واسش میفرسم گفت بفرس خودش میدونه ینی من خبردارم. (فک نمیکرد ک شماره منو داشته باشه ینی)منم از چتا با گوشی دوستم فرستادم رو خط خودم و زنگ زدم برا عشقم و گریه ک تو بهم خیانت کردی اونم کلی قسم خورد ک من ک بهت گفتم میشناسیش یا نه تو گفتی نه منم پادادم و نخ دادم تا بیاد سزقرار ببینم کدوم خرابیه ک شمارمو داره و میخاد رابطمونو بهم بزنه‌ .منم اولش خاسم جداشم ازش ولی از بس میخاسمش نتونسم‌ . دوسال گذشته ولی هرشبم گریه س بخدا بهش اعتماد ندارم دیع.تازه سوتی ام میده همیشه بعر میگ اگ راسشو بگم ناراحت میشی 

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
بهش گفتم من هر موقع دعوا میکنیم بخدا حتی فکر یکی دیگه نمیزنم آخه چه لزومی داره زن و مرد دعوا کنن بعد ...

عزیزم خیلی دوسش داری؟؟؟ اگ میتونی جدابشو اگرم نمیتونی تهدیدش کن و بترسونش ک دیگ فکرشم نره سمت این خرابکاریا. بعدم برید مشاور بخدا از الان باهاش جنگ نکنی پرو تر میشه و میگ واسش جیزی نیس

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...