ببین ما نامزد نیسیم ولی هف ساله باهمیم اول اشنایی گفت قصدم ازدواجه هزار بار خاستگاری کرد ادعا داشت دیونمه چیکارا ک نمیکرد برام ک همه حسرت منو میخوردن ک یکی عاشقمه پارسال با خط جدید عکس یکی ازین دخترا ک عکسشونو میذارن اینستا با خاله ها اونو گذاشتم و رفتم تو کارش اولش ب من زنگ زد و گفت یکی مزاحمم شده میشناسیش تا گفتم نه دیدم کم کم داشت پا میداد قرارم گذاشت عکس اونجاشم فرستاد تا دید ازونام.(مثلا)بعد گفت یکیو دارم چندساله باهاشم و جریانمونو گفت بعد گفت بااین رابطه جنسی ندارم ولی با چندتا داشتم ازشون تعزیف میکرد ک دختره چ اندامی داشتو چقدر بلد بودو باتمام جزییات گفت منم گفتم اگ با یکی هسی چرا بهش خیانت کردی ب منم پا دادی گفت من خیانت نکردم و توجیه میکرد خودشو خدانگذره ازش من ک لو ندادم ک خودمم ولی بهش گفتم نفس رو شمارشو دارم و چتا رو واسش میفرسم گفت بفرس خودش میدونه ینی من خبردارم. (فک نمیکرد ک شماره منو داشته باشه ینی)منم از چتا با گوشی دوستم فرستادم رو خط خودم و زنگ زدم برا عشقم و گریه ک تو بهم خیانت کردی اونم کلی قسم خورد ک من ک بهت گفتم میشناسیش یا نه تو گفتی نه منم پادادم و نخ دادم تا بیاد سزقرار ببینم کدوم خرابیه ک شمارمو داره و میخاد رابطمونو بهم بزنه .منم اولش خاسم جداشم ازش ولی از بس میخاسمش نتونسم . دوسال گذشته ولی هرشبم گریه س بخدا بهش اعتماد ندارم دیع.تازه سوتی ام میده همیشه بعر میگ اگ راسشو بگم ناراحت میشی
باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...