2777
2789

هم من هم شوهرم خیلی تحت فشاریم عقدمون طولانی شده من خیلی پرخاشگر شدم اونم همینطور خونمون هم داریم میسازیم درست هم نمیشه پول ی جا میخواد ک ما نداریم کم کم داریم درست میکنیم من خسته شدم اونم همینطور 

دراندك من تویي فراوان یارب..🙂🤍!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عریزم من نزدیک ۳ سال گذشته هنوزم حالم خوب نشده .پس فکر نکن که الان خوب میشی.

پس نابود میشم 

تا نزدیکم میشه عصابم خورد میشه و فکر می‌کنم همه کاراش الکیع نمیدونم چه کنم

ما الان 5 ساله باهمیم دوسال دوست بودیم 1 سال نامزد و الان دوساله عقدیم من ازش چیزی ندیدم حتی دوسالی که عقد بودیم رابطه جنسی هم نداشتیم ولی بازم نرفت سراغ اینکارا واقعا نمیدونم الان چرا خواست از رو خواستش بوده یا ن در ضمن ما الان 1 ماهه رابطه کامل داریم 

من بخاطر همین ک نیاز داره و محرم همیم نخواستم سمت کسی دیگه بره خواسته هاشو انجام بده و خیلی اسرار کرد قبول کردم رابطه داشته باشیم حالا برای من مهم نیست که دختر نیستم اصلا ارزش خودمو بیشتر از این حرفا میدونم نگرانیم (پرده) نیست یعنی پشیمون نیستم ولی نگرانم چرا از این طریق خواست تلافی کنه اونم ن چت رابطه جنسی خیلی نگرانم 

گفت هیچوقت فکر نکن که تو برای من کم گذاشتی یا محبت ندیدم تو از سرم زیادی هستی بخدا دست خودم نبوده عصبی بودم اگه اهل این کار بودم چرا قبلا نرفتم من همین ک تو باشی کافیه برام   

میخوام حرفاشو باور کنم ولی دست خودم نیست نمیدونم چمه کلا منفی شدم و دلشکسته چون اصلا ازش انتظار نداشتم 

جالبه اصلا براش مهم نیست یعنی چیز خاصی نیست 

خیلی تلاش نمیکنه ک ثابت کنه نکرده انقدر ب خودش اطمینان داره فقط دست رو قرآن گذاشت گفت نکردم و دیگه فکرشم نمیکنم شماره هاشونم بهم داد تمام دیگه اصلا حرفشم نمیزنه

پس نابود میشم  تا نزدیکم میشه عصابم خورد میشه و فکر می‌کنم همه کاراش الکیع نمیدونم چه کنم

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. 

بعدا باهات مفصل صحبت میکنم

البته الان طبیعی هست که دلگیر باشی یواش یواش حالت بهتر میشه.

بعدا داستان زندگیم رو بهت میگم ببینی شرایط من سخت تره ولی کنار اومدم.

راستی تو مال کدام شهری ؟