هم من هم شوهرم خیلی تحت فشاریم عقدمون طولانی شده من خیلی پرخاشگر شدم اونم همینطور خونمون هم داریم میسازیم درست هم نمیشه پول ی جا میخواد ک ما نداریم کم کم داریم درست میکنیم من خسته شدم اونم همینطور
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ما الان 5 ساله باهمیم دوسال دوست بودیم 1 سال نامزد و الان دوساله عقدیم من ازش چیزی ندیدم حتی دوسالی که عقد بودیم رابطه جنسی هم نداشتیم ولی بازم نرفت سراغ اینکارا واقعا نمیدونم الان چرا خواست از رو خواستش بوده یا ن در ضمن ما الان 1 ماهه رابطه کامل داریم
من بخاطر همین ک نیاز داره و محرم همیم نخواستم سمت کسی دیگه بره خواسته هاشو انجام بده و خیلی اسرار کرد قبول کردم رابطه داشته باشیم حالا برای من مهم نیست که دختر نیستم اصلا ارزش خودمو بیشتر از این حرفا میدونم نگرانیم (پرده) نیست یعنی پشیمون نیستم ولی نگرانم چرا از این طریق خواست تلافی کنه اونم ن چت رابطه جنسی خیلی نگرانم
گفت هیچوقت فکر نکن که تو برای من کم گذاشتی یا محبت ندیدم تو از سرم زیادی هستی بخدا دست خودم نبوده عصبی بودم اگه اهل این کار بودم چرا قبلا نرفتم من همین ک تو باشی کافیه برام
میخوام حرفاشو باور کنم ولی دست خودم نیست نمیدونم چمه کلا منفی شدم و دلشکسته چون اصلا ازش انتظار نداشتم
خیلی تلاش نمیکنه ک ثابت کنه نکرده انقدر ب خودش اطمینان داره فقط دست رو قرآن گذاشت گفت نکردم و دیگه فکرشم نمیکنم شماره هاشونم بهم داد تمام دیگه اصلا حرفشم نمیزنه