2777
2789
عنوان

چطور بچه رو از شیر مادر گرفتین ؟

80 بازدید | 8 پست

چه روشی ؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

کم کم ازش بگیر فاصله رو زیاد کن  شب بهش غذا بده   اول روزا رو بهش نده  بعد شبا     دوسه شب  گریه میکنه   باید تحمل کنی 

شیر گرفتن که راحته  پی پی سخته 😢😢😢😢

خدایا شکرت. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی خوراکی براشبگیر(نخودچی کشمش+مغزیجات+شیرگاو یا گوسفند+بادوم زمینی و هرچی که دوست داره  

بعدش به نخودچی کشمش ها سوره والعصر و حمد بخون و هاکن (فوت نکن ) بعد برابچه دائم سوره عصر بخون و یه چیزی بزن به سینت که وقتی اومد خورد ،بدش بیاد (بافلفل تندنکنید گناه داره )  

اگه گول زنک داره که چه بهتر شبهاکه بیدارمیشه وبهانه‌میگیره براش لالایی بخون(آیةالکرسی وسوره عصر بخون آروم تکونش بده تا بخابه

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
من تلخیلنه مالیدم فرداش نخورد دیگه  گفت مردشورممه هاتو ببرن😂😂😂

عالی بودی لنتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

شاید لازمت بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2700092/تجربه-ي-از-شير-گرفتنِ-تدريجي-و-موفقيت-آميزِ-مامالي-و-رُز

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚