2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قيمه رو من اينطوري ميپزم 

مقدار لپشو نميدونم چون واقعا ٢٠نفر درست نكردم 

سيب زميني مدل دار سرخ كن از اين دالبرا 

اول لپه رو سه ساعت اب كن 

بعد پياز رنده كن بزار سرخ بشه بعد گوشت درشت خورد شده رو تفت بده بعد زردچوبه و رب گوجه بريز بعد لپه رو سرخ كن خوب با مواد يه دونه عصاره زعفران يه دونه عصاره گوشت اضافه كن تعداد بالا دوتا (نمك رو بچش چون اين عصاره ها نمك دارن شورشون نكني)يكم خيلي كوچولو ميخكم اضافه كن بعد اب جوش اضافه كن و يه تيكه چوب دارچين و واسه ٢٠نفر يه ق چايي خوري پودر هل بزار خوب جا بيفته جا كه افتاد نصف ليوان كمتر گلاب و نصف ليوان زعفران و الو خورشدي اضافه كن نمكش فلفلشم بكن و بزار دوباره جا بيفته 

خورشدو بكش روش سيب زمينيا رو بريز عطر بوي عالي😍

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

برای هر سه نفر یک پیمانه لپه بریز لپه رو‌ از چند ساعت قبل بخیسون 

لیمو عمانی بریز اما چند تا سوراخ بزن داخلش دو‌ ساعت بخیسون 

رب گوجه ش رو زیاد بزار بعد جداگانه توی یک ظرف خوب سرخ کن و‌تند تند تفت بده بزار تا خوب سرخ بشه و یک ساعت آخر پخت بهش اضافه کن 

من چند تا گوجه رسیده رنده میکنم میزارم داخلش همیشه با همون رب تفت بده گوجه ها رو 

اگر میخوای مثل قیمه نذری خوشمزه بشه . یه چوب دارچین بندار داخلش . و پودر هل  آخر پخت کمی گلاب و زعفران اضافه کن . گلاب خیلی کم‌برا این تعداد در حد سه قاشق . پیاز هم زیاد بزار و‌خوب خورد کن و‌تفت بده پیازت رو 

اگر میخوای خیلی خوشمزه بشه یک تکه قلمه گوساله بنداز داخلش 

گوشت قیمه رو با دنبه با پیاز حسابی تفت بده 

ادویه هم زد چوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آخر سر نمک 

سیب زمینی خلالی باریک سرخ کن خوب سرخ کن و یک دست نصفش رو ده دقیقه آخر پخت بنداز تو خورشت باقی برا تزیین 

اینم قیمه ب روش دختر اهوازی 😄😄😄😄

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

زعفران ودارچین قیمه رو خیلی خوشمزه میکنه،من چند شب پیش مهمان داشتم قیمه درست کردم،شده بود مثل قیمه های نذری

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!