خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️ کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
جو دوسر خیلی گرونه چون جنبه درمانی بیمارسی های پوستی رو داره
جو پرک ارزونه تو سوپ میریزن
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جو دوسر خیلی گرونه چون جنبه درمانی بیمارسی های پوستی رو داره جو پرک ارزونه تو سوپ میریزن ...
مزشون یکیه؟
خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️ کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
جو دو سر پرک فکر کنم وارداتی هست و برای اوتمیل و غذاهای رژیمی استفاده میشه و نیاز به پخت نداره و سبک ...
مزشون یکی هست؟
اره احتمالا هردوتاشون جو هستن دیگه برای چکاری میخوای؟
یه شیرینی دیدم جو دوسر پرک ندارم جو پرک دارم میشه باهاش درست کنم بزارم تو فر؟
یا برم جو دوسر پرک بخرم؟