2777
2789

نزاریا خوب نیست حالا یک مدت کوتاه اوکیه ولی دختر دایی من این کارو کرد هی الان با یک پسر هیچ فرقی نداره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بلدی بزنی؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اصلا نزار خوب نیست سنشم حساسه البته نظر منه

سلام گلم .توی تاپیکی گفتین دخترتون با قد ۱۵۲ پریود شد و تا ۱۵۹ هم چند ماهی رشد کرد .الان بعد از یک س ...

سلام عزیزم ..دخترم گاهی هم از بارفیکس آویزان میشه ..الان قدش شده 163 

کاش تا 165 یا 168 می رسید

یعنی ممکنه که چهار سانت دیگه هم رشد می کنه به نظر تون ؟

من خودم یادمه تا ۱۷ سالگی قد کشیدم و دیگه ثابت موندم 

۱۶۵ بهتره واسه خانوما دختر شما تا ۱۷ سالگی ممکنه ۲سانت دیگه ممکنه هم بیشتر قد بکشه 

دختر من ۱۲ سال و ۴ ماهشه الان پری شده ...۱۵۷ هست .دوست دارم ۱۶۴ تا ۱۶۵ بشه .بلاخره بتونه کفش پاشنه دار هم بپوشه 

اگه مثل دختر شما بعد پری قد بکشه خیلی خوبه .میترسم رشدش بعد پری متوقف بشه

من خودم یادمه تا ۱۷ سالگی قد کشیدم و دیگه ثابت موندم  ۱۶۵ بهتره واسه خانوما دختر شما تا ۱۷ سال ...

مطمئن باش که قد می کشه و حدود 166 میشه ...من دخترم 152 پریود شد خیلی ناراحت بودم ...تا حالا یازده سانت رشد کرده ...مطمئن باش دخترت حداقل میشه 165