2777
2789

روغن رزماری سیاه دانه  گزنه کرچک

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن سیاهدانه 

فقط توی اون مدت رابطه ت زیاد میشه خودتو تقویت کن 

خیلییییی گرمههههه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
جدی😂پس من ک مجرم نزنم دیگه؟

بزن خب نمیدونم خخخ 

باید جلوی خودتو بگیری 😜😜

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
واسه پوستم خیلییی خوبه.. بمالی به پوست 

شنیدم گلم ولی من هربار میزنم جوش میزنم وضعیت جنسیمم که غیر قابل کنترل میشه تا جاییکه همسرمو اذیت میکنم خیلی کم استفاده میکنم باورم نمیشد انقدر گرم باشه 

شنیدم گلم ولی من هربار میزنم جوش میزنم وضعیت جنسیمم که غیر قابل کنترل میشه تا جاییکه همسرمو اذیت میک ...

😂😂اره به شدت گرمه طبعش

پس به پوستت نمیسازه

من مامانم میزنه پوست چند درجه روشن تر میشع

😂😂اره به شدت گرمه طبعش پس به پوستت نمیسازه من مامانم میزنه پوست چند درجه روشن تر میشع

آره طبع خودم گرمه 😬😬

واسه روشنیه پوست نمیخوام دیگه مهتابی میشم فکر کردم واسه صافی پوست میگی