2777
2789
عنوان

باپسرشکموام چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش میکنه ولی خوراکش کم نمیشه

ورزش مرتب میره؟ چه رشته ای؟

پسر منم تقریبا تپله .یبار نشستم از بدی های چاقی براش گفتم از بیماری هایی که ممکنه بگیره .دیابت رو به زبان ساده تر براش توضیح دادم .گفتم اگه خدایی نکرده این بیماری رو بگیری هیچ وقت دیگه نمیتونی بستنی و کیک و شکلات و ...مثل بقیه ی بچه ها بخوری

یکمم اغراق کن تو تعریفت دائمم یادآوری کن بهش .

بیشتر سعی کن پروتیین بدی بهش .تخم مرغ آبپز

مرغ ابپز یا جوجه کباب .پروتیین بیشتر سیر نگهش میداره .خودت نظارت کن رو تغذیه اش .کابینت ها هم حدالامکان خالی نگه دار.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسرمن میره ورزش ولی تاثیرچندانی نداشته شاید اگرنمیرفت الان پکیده بود

بنظرم پسرا درآینده چون قدشون بلند میشه خیلی مشکل ساز نیس

ولی دختر نباید چاق بشع

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

والا منمیگم فقط مونده راهی براخوردن نخودلوبیاهای توکابینت پیداکنه

وای

من غش من ضعف

چقدرم مهربونن آدم دلش نمیاد بهشون غذا نده شوهرم میگه ازت خواهش میکنم اینقدر هله هوله براش نخر این محبت نیست

پسر من کلاس فوتبال میره دو سه هفته مریض بود نرفت دو کیلو اضافه کرد پسر شما ورزش نمیره؟

فکرکنم چاقی جلوی قدکشیدنو میگیره.الانم قدش بلندنیست متوسطه

من که کلی حرص میخورم آخه نه خودم چاقم نه پدرش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وایمن غش من ضعفچقدرم مهربونن آدم دلش نمیاد بهشون غذا نده شوهرم میگه ازت خواهش میکنم اینقدر هله هوله ...

میره والیبال حتما اگرنمیرفت خیل بدتربود منم شوهرم گیرمیده بهش زیادغذا ندم من دلم نمیاد وقتی اشتیاقشومیبینم صبح من دیرپاشدم خودش براخودش سوسیس تخم مرغ درست کرده خورده

آره.خیلی گرد نیستا ولی شکم و پهلو داره بعد لخت بشه شکمش دو سه طبقه ست هههههصورتش هم معلومه تپلیه

دختر منم همینطوره