2777
2789
عنوان

پدر شوهرم🥴🥴

588 بازدید | 32 پست

خیلی عصبی هستم. واقعا از دست شوهرم و پدر شوهرم ناراحت شدم. من اومدم شهرستان. شوهرم و پدر شوهرم خونه هستن امشب قرار بود که اونا هم بیان پیش ما. من به شوهرم زنگ زدم که خالم گفته یه وسیلم تهران جا مونده برام بیاریتش شهرستان . اونم عصبانی شد که چرا قول دادی، دیر وقته من حوصله ندارم برم بیارمش. منم گفتم روم نشد بگم نه. شوهرم گفت که بابام عصبی شده و گفته حوصله ندارم این همه راه برم دنبال اون وسیله. و کلی پشت سر من حرف زده 😑😑حالا فردا که رسیدن چه عکس العملی داشته باشم. البته اینم بگم که خالم یک ماهه بهم میگه اومدین شهرستان وسیله منو با خودتون بیارید. منم روم نشد بگم نه. 

تا تو باشی روت بشع و وقتی از قبل گفته خودت کارشو انجام بدی نه از طرف شوهری که میدونی اخلاقش اینع حرف بزنیشبش

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا به خاطر خاله ات با شوهر و پدرشوهرت دعوا نکن. فردا هم اگر اومدن بگو‌ اشکال نداره میگم. به خاله ات هم بگو شوهرم با پدرشوهرم اومده پدرشوهرم گفته ولش کن حوصله ندارم برم شوهرتم نتونسته رو حرف باباش حرف بزنه. تموم شد. چرا خودتو به خاطر خاله ات خراب میکنی. شوهر مهم تر از خاله است. 

حالا به خاطر خاله ات با شوهر و پدرشوهرت دعوا نکن. فردا هم اگر اومدن بگو‌ اشکال نداره میگم. به خاله ا ...

خوب چرا باید اینقدر عصبی بشن مگه چی ازشون خواستم گفتم سر راه اون وسیله رو هم بیارید. هیچ وقت فکر نمی کردم پدر شوهرم بخواد پشت سرم حرف بزنه. از دستش ناراحت شدم. شوهرم چرا طوری پیش اون رفتار کرده که اونم به خودش اجازه داده حرف بزنه

فردا تا بحثش افتاد ب شوهرت جلو پدرشوهرت بگو الآن زنگ میزنم ب خالم میگم نمیاره بش گفتم . ممنونت نیستم دیکه کار فامیلمو نمیذارم ب تو بگن بشون میگم همچین آدمی نیستی توقعی ازت نداشت باشن.

فردا تا بحثش افتاد ب شوهرت جلو پدرشوهرت بگو الآن زنگ میزنم ب خالم میگم نمیاره بش گفتم . ممنونت نیستم ...

البته ب خالت ی چیز دیگه بگو که اونا خراب نشن ولی ی جوری رفتار کن با شوهرت که پدرشوهرتم فک کنه داری خرابشون میکنی جلو فامیلت

فردا تا بحثش افتاد ب شوهرت جلو پدرشوهرت بگو الآن زنگ میزنم ب خالم میگم نمیاره بش گفتم . ممنونت نیستم ...

وا خوب چرا چیزی میگی که کوتاهی از خود اسی بوده.یک ماهه خالش سفارش کرده.خودش یادش رفته.چرا باید شوهرشو اذیت کنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به شوهرم پیام دادم و کلی بهش حرف زدم و تصمیم دارم این دو سه روزی هم که شهرستانیم قهر باشم تا بفهمه وقتی زنش یه چیزی ازشمی خواد اینطور نکنه. چقدر هم پرو به من می گه چرا قول دادی بابام کلی بهت حرف زد 

به شوهرم پیام دادم و کلی بهش حرف زدم و تصمیم دارم این دو سه روزی هم که شهرستانیم قهر باشم تا بفهمه و ...

خب مگه شوهرت جاییه ک اون وسیله هست.اگه نه چقد راهه ک بره بیاره.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وا خوب چرا چیزی میگی که کوتاهی از خود اسی بوده.یک ماهه خالش سفارش کرده.خودش یادش رفته.چرا باید شوهرش ...

کوتاهی هرچیزی بوده حالا چرا شوهرش و پدرشوهرش توقعی بشون نباشه کاری برا عروسشون بکنن چی میشه حالا؟

بخاطر هیچ کس با شوهرت دعوا نکن

آخه از پدر شوهرم انتظار نداشتم پشت سرم حرف بزنه. واقعا واجب بود که بره بیاره چون خالم یک ماهه هر روز میگه اومدی وسیله منو بیار. الان چند روزه اومدم به خالم نگفتم که شهرستانم خجالت کشیدم به‌ش بگم نیوردمش. حالا که اون دارا میاد بهش گفتم بیارش که اینطور شد