2777
2789
عنوان

پدر شوهرم🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 32 پست
به شوهرم پیام دادم و کلی بهش حرف زدم و تصمیم دارم این دو سه روزی هم که شهرستانیم قهر باشم تا بفهمه و ...

شورش نکن فقط درحدی که بفهمن ناراحتی ب حالت قهر بگو دفعه دیگه توقعی ازتون ندارم ولی قهرو کشش نده سرحرفت باش تا مدتی

ده دقیقه فاصله هست. ولی می گفت من همن جوری هم دیر راه افتادم خستم. حوصله ندارم برم بیارنش

اها.خب واقعا حق داری.من فک کردم باید برگردن کلی راه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا خوب چرا چیزی میگی که کوتاهی از خود اسی بوده.یک ماهه خالش سفارش کرده.خودش یادش رفته.چرا باید شوهرش ...

یادم نرفت من خودم ساعت دو شب اومدیم دیگه نشد بریم در اون خونه و وسیله رو بیاریم 

یادم نرفت من خودم ساعت دو شب اومدیم دیگه نشد بریم در اون خونه و وسیله رو بیاریم 

البته خودمو گذاشتم جای شما میشه درکت کرد واقعا چ حس بدی داری

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به شوهرم پیام دادم و کلی بهش حرف زدم و تصمیم دارم این دو سه روزی هم که شهرستانیم قهر باشم تا بفهمه و ...

دیوونه ای ها. بحث رو تموم کن. فردا هم اصلا انگار نه انگار چیزی شده. قهر با شوهرت نکن تو مسافرت همه میفهمند کل فامیل و  دشمن شاد بشی. تو مسافرت هیچ وقت با کسی دعوا قهر بحث نکنید مگر نه همه فامیل میشینند پشت سرت حرف میزنند. فردا هم جلوی شوهرت قشنگ بگو اشکال نداره عزیزم فدای سرت. این عزیزم فدای سرت رو جوری بگو که پدرشوهرت هم بشنوه و خجالت بکشه از حرف زدن های پشت سرت و خیط بشه 

البته خودمو گذاشتم جای شما میشه درکت کرد واقعا چ حس بدی داری

خیییلی. همش به مامانم می گم به خالم نگو من اومدم چون صد درصد میگه وسیله منو آوردی یا نه. حالا اصلا من بدون هماهنگی هم قول داده باشم اونا نباید عصبانی شن و غر بزنن. آخه کار سختی که نبوده. فردا نه به شوهرم نه به باباش محل نمی زارم. تو پیام به شوهرم گفتم سخته آدم از  احترامی که برای بقیه میزاره پشیمون بشه 

من موافق جنگ و دعوا و بحث نیستم. موافق افکار زن سالاری و زن پرستی هم نیستم همه چی باید برا زنا باشه بچه هم نیارن بی حجابم باشن. ولی ی چیزایی رو تو زندگی خودمون میتونیم حقمون زنده کنیم فقط چون بلد نیستیم هی میگیم حقمون خورده میشه. بابا یکم شماهم خودتو بگیر تا بعدا حرفتو بتونی جامه عمل بپوشونی

دیوونه ای ها. بحث رو تموم کن. فردا هم اصلا انگار نه انگار چیزی شده. قهر با شوهرت نکن تو مسافرت همه م ...

تو ایران همه زن ها و مردها هر بحثی دعوایی رخ بده فقط بلدند پشت سر زن ها حرف بزنند و زن رو مقصر بدونند  همین خاله ات هم همین طور جای جاش میشینه میگه آدم باید به شوهرش پدرشوهرش احترام بذاره. 

دیوونه ای ها. بحث رو تموم کن. فردا هم اصلا انگار نه انگار چیزی شده. قهر با شوهرت نکن تو مسافرت همه م ...

کاش می شد اینطور باشه ولی از سر شب همش به خاطر حرفاشون خیلی ناراحتم. شوهرم و پدر شوهرم چقدر منو دست کم و بی ارزش دونستند که خواستمو اینطور جواب دادن. حالا شوهرای مردم جرات ندارن رو حرف زنشون حرف بزنن. البته احتمال 99 درصد اون وسیله رو با خودش آورده ولی من چون ناراحت بودم زنگ نزدم اصلا ببینم راه افتادن یا وسیله رو آوردن یا نه

خیییلی. همش به مامانم می گم به خالم نگو من اومدم چون صد درصد میگه وسیله منو آوردی یا نه. حالا اصلا م ...

ب نظر من بی محلی نکن.پدرشوهرتو ک دیدی بگو بابا من نمیدونم همسرم چ جوری گفته که شما انقد عصبی شدید کلی حرف بار من کردید.ولی خب قطعا خاله من خیلی کارا در حق من و همسرم کرده که شما خبر ندارید ک اگع همسرم وسیله رو میاورد اصلا جبران نمیشد 

ب نظر من بی محلی نکن.پدرشوهرتو ک دیدی بگو بابا من نمیدونم همسرم چ جوری گفته که شما انقد عصبی شدید کل ...

به پدر شوهرم می گم داشتید پشت سرم حرف می زدید من با گوشی حرف هاتون رو شنیدم. البته الکی چون من خودم نشنیدم چی گفته شوهرم گفت که بابام عصبانی شده و کلی بهت حرف زده. 

کاش می شد اینطور باشه ولی از سر شب همش به خاطر حرفاشون خیلی ناراحتم. شوهرم و پدر شوهرم چقدر منو دست ...

عزیزم وقتی شوهرت و پدرش پشت سرت صحبت کردن اصلا آوردنشونم ارزش نداره در خدی که بهت ارزش و احترام میزارن همون اندازه ارزش و احترام بزار بگو بوقتش حتما جبران میکنم این رفتار شما و‌پدرتو

به پدر شوهرم می گم داشتید پشت سرم حرف می زدید من با گوشی حرف هاتون رو شنیدم. البته الکی چون من خودم ...

خب اره ولی اونجوری بگو ک شرمنده شه