2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 85 پست
دیگه مغزم داغ کرد...کاش فقط پنج دقیقه زودتر رفته بودم تو اتاق این فاجعه بار نمی اومد...تمام صورتم می ...

عزیز دلم همیشه سعی نکن که همه ی گناهارو به خودت نسبت بدی؛ با خودت مهربون‌ تر باش. بالاخره پیش میاد؛ همه ی بچه ها یه وقتایی با پدر و مادر اختلاف پیدا می کنن. آخر دنیا نیست...

عزیز دلم همیشه سعی نکن که همه ی گناهارو به خودت نسبت بدی؛ با خودت مهربون‌ تر باش. بالاخره پیش میاد؛ ...

همیشه با من اینجوره...لکه ننگم انگار...به نظرت چ کنم؟ فقط میخوام از این خونه برم...فردا زنگ بزنم به مجید هر شرایطیرو باهاش قبول کنم از اینجا و از این سرکوفتا راحت کنم خودمو؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم به هم بزنی این روزای بد می گذره؛ به شرط این که نخوای تووش بمونی. به خودت کمک کنی

27 ساله نگذشته..بارها و بار همه وجودم رعشه افتاد و زجر کشیدم و تحقیر شدم و تو سری خوردم...الان شبا اشک می ریختم صبحا پا میشم خودم میگم ادامه بده تو باید تلاش کنی.. اما چ فایده..  

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چشم به هم بزنی این روزای بد می گذره؛ به شرط این که نخوای تووش بمونی. به خودت کمک کنی

بابام گفت تو بلاهایی ک سرت میاد و حالیکه داری دلم خنک می شه ببینمت اینجور...بهش گفتم خوبه..گفت تو ادم بازنده ای هستی نجنگ با هیچکس..بهشگفتم اره من بازنده ترینم..شکست خورده ام اما خواهشا تو ادم شکست خورده رو نزن

همیشه با من اینجوره...لکه ننگم انگار...به نظرت چ کنم؟ فقط میخوام از این خونه برم...فردا زنگ بزنم به ...

تو ارزشت بیش تر از این حرفاست؛ با عجله تصمیم نگیر. فقط اگه زمانی به نتیجه رسیدی که به‌مجید زنگ بزنی، باید روزی باشه که حالت خوب باشه؛ ازش نخوای برگرده؛ فقط گلایه هاتو بگی تا یه دل بشی؛ و بعد از اون فرصت بدی به آدمای خوبی که می تونن بیان توو زندگیت

تو ارزشت بیش تر از این حرفاست؛ با عجله تصمیم نگیر. فقط اگه زمانی به نتیجه رسیدی که به‌مجید زنگ بزنی، ...

فردا صب چطوری برم سرکار؟ظهر باید اونجا باشم البته 

همیشه با من اینجوره...لکه ننگم انگار...به نظرت چ کنم؟ فقط میخوام از این خونه برم...فردا زنگ بزنم به ...

پدرت خودشون مشکل دارن و برای سرپوش گذاشتن روی مشکلات خودشون، تو رو تحقیر می کنن

مث هر روز

گفته اگه بریپاتو میشکونم...وقتی لج کنه میکنه...نمیخوام کارمو از دست بدم..موقعیتش خوبه...

مث هر روز

دندونا و استخون گونه و بینی ام درد میکنه سمت راست صورتم وحشتناکه و سرم که توش زده

27 ساله نگذشته..بارها و بار همه وجودم رعشه افتاد و زجر کشیدم و تحقیر شدم و تو سری خوردم...الان شبا ا ...

آره ۲۷ ساله نگذشته؛ چون توی اون دوران تو کاملاً وابسته به خانواده بودی؛ مجبور بودی. اما حالا دیگه قد کشیدی؛ وقتشه حداقل به لحاظ فکری مستقل بشی. به خودت احترام بذاری؛ برای خودت ارزش قائل بشی. خودتو قوی نشون بدی؛ تا پدرتم یاد بگیرن، بهت احترام بذارن و ببینن اجازه ندارن تحقیرت کنن. تو خودتو مث آدمای ضعیف می گیری جلوی پدرت؛ مث شکست خورده ها؛ پدرتم از نقطه ضعفت سوء استفاده می کنن 

گفته اگه بریپاتو میشکونم...وقتی لج کنه میکنه...نمیخوام کارمو از دست بدم..موقعیتش خوبه...

اگه لج کرده بودن تو با احترام شدید آرومشون کن؛حتی عذرخواهی هم بکن. ولی از این به بعد باهاشون وارد بحث نشو؛ خودتو قوی نشون بده؛ دائم از شکستات نگو که اونم بگه حقته

اگه لج کرده بودن تو با احترام شدید آرومشون کن؛حتی عذرخواهی هم بکن. ولی از این به بعد باهاشون وارد بح ...

باشه مرسی برا حرفات..ببینم میتونم قرادادمو تبدیل به دوشیفت ثابت کنم..هشت صبح تا شب باشه بهتره دیگه برای خواب تنها خونم..برام دعا کن شرایطش جور بشه..مدیریت قبول کنه