2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 85 پست
زیاد قبلا گوشش دادم..تو رو دوست دارم..خیلی اینجا دوستای خوبی دارم اگه شماها نبودین من چیکار می کردم ...

ای بابا اینو بگم که تو دعوا دخالت نکن ولی چقد زجر کشیدی پدرت خیلییی نامرده ناراحت نشیا اینطور مردا نباشن از بودنشون بهتره

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حرف نمیزدم و فوران نمیکرد..چون فقط مطمین شد من مشکل دارم و روانی ام...دنیا رو هروقت خواستم برام ...

اگه ناراحت نمیشی به نظرم برو پیش روانشناس همیشه آدمایی که بیشتر می‌فهمن بیشترم اذیت میشن خودتو آروم کن 

بار اول نیست که تحقیرم.کرده..کتک خوردم...همیشه تکرار می شه

قطعاً پدرت خودشون توی کودکی آسیب دیدن و تحقیر شدن و حالا بازتابش شده این رفتار...تو آگاهانه رفتار کن؛ این تحقیرارو باور نکن؛ بفههههههم که ارزشت بیش تر از این حرف هاست

اگه ناراحت نمیشی به نظرم برو پیش روانشناس همیشه آدمایی که بیشتر می‌فهمن بیشترم اذیت میشن خودتو آروم ...

روانشناس و روانپزشکمو می رم اگه نبودن ک تا الان زنده نبودم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

متاسفم ولی اگه دختر دار بشم هیچوقت تحت هیچ شرایطی دلم نمیاد روش دس بلند کنم

نکن بخدا دلش هزار تیکه میشه..ماهان من هیچ وقت تو زندگیم حس نکردم پدر دارم...همیشه درد کشیدم...اینقدر ته دلم خوش میسه وقتی یه پدرو میبینم هوای دخترشو داره...درسته اون دختر من نیستم اما خوشحال می شم خیلی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

روانشناس و روانپزشکمو می رم اگه نبودن ک تا الان زنده نبودم

عزیزممم باور کن پدرت از اینکه خیلی فهیمی بهش زور داره وگرنه اینارو بهت نمی‌گفت سعی کن دوستای خوب پیداکنی

قطعاً پدرت خودشون توی کودکی آسیب دیدن و تحقیر شدن و حالا بازتابش شده این رفتار...تو آگاهانه رفتار کن ...

فردا رو چیکار کنم...گفت اگه بری بیرون از این خونه پاتو میشکنم..باید بمونی تو این خونه زجر بکشی بی ارزش...

نمیخوام کارمو ازدست بدم تازه استخدام شدم 

عزیزممم باور کن پدرت از اینکه خیلی فهیمی بهش زور داره وگرنه اینارو بهت نمی‌گفت سعی کن دوستای خوب پید ...

نه منم ادم بی شعوریم..واگرنه چرا مغزم داغ کنه که اینجور کتک بخورم 

هر آدمی یه ظرفیتی داره سعی کن باهاش هم صحبت نشی گرچه حق داشتی

دیگه مغزم داغ کرد...کاش فقط پنج دقیقه زودتر رفته بودم تو اتاق این فاجعه بار نمی اومد...تمام صورتم میسوزه..استخون گونهوام درد میکنه

دیگه مغزم داغ کرد...کاش فقط پنج دقیقه زودتر رفته بودم تو اتاق این فاجعه بار نمی اومد...تمام صورتم می ...

ببخشید ولی خدا ازش نگذره این همه شما ومامانتو اذیت میکنه عزیزدلممم مم 😭😭😭

ببخشید ولی خدا ازش نگذره این همه شما ومامانتو اذیت میکنه عزیزدلممم مم 😭😭😭

😢😢😢 

مهم نیست من بخشیدمش..

ببخش ناراحت شدی