دوست عزیزم من دیشب تاپیکتو دیدم و رفتم قصه ازدواجتو خوندم تا سه شب که گوشیم آف شد و الان دوباره ادامشو خوندم با تک تک جملاتت قلبم درد گرفت و بالشم خیس اشک شد دلم میخواست کنارت بودم تا بغلت کنمو دردتو تسکین بدم روزای سختی رو گذروندی فقط فهمیدم هیشکی به روح و روان تو رحم نکرده و متاسفانه خودتم داری همین کارو میکنی عزیز دلم به خودت رحم کن فقططط خودتو دوست داشته باش اینطوری آدمای بیخودی دور و برت خود به خود حذف میشن بابت از دست دادن اون آقا هرگز ناراحت نباش بعنوان یک خانم که ۱۲ سال متاهل هستم بهت میگم اگر مردی زنی رو دوست داشته باشه برای کنارش موندن برای آرامشش دنیایی رو زیر و رو میکنه به این جملم شک نکن اگر این مردو کنارت نداری بخاطر اینه که اون دوست نداشته کنارت باشه .و اما خانواده ات ،عزیز دلم چرا خودتو با هاشون درگیر میکنی ،اونا زن و شوهرن تا این سن و سال یجوری باهم سر کردن من بعدشم بزار به عهده خودشون ،مشخصه دختر بسیار باهوش و آداب دانی هستی موقعیت عالی پدرت و
... تو الان باید پر از اعتماد بنفس باشی باید قدرتمند و قوی باشی چرا الکی به خودت حمله میکنی و همیشه کنار وایمیستی تا هر کی از هر جا ضربه خورده بیاد حرصشو رو تو خالی کنه ؟ چرا باید به بابات بگی من خودم حقیرم و تو تحقیرم نکن ؟ گناهت چی بوده مثلا ؟ روابط نادرست مثل پدرت یا خطای نکرده تو زندگیت یا ارتباط خارج ارز چارچوب با چندین نفر غیر همجنس حین تعهد ؟ و...تو پاکتر و بالاتر از همشون هستی ولی اونا به تو میگن حقیر! واقعا جای تعجب داره قشنگم منو تو زیاد فاصله سنی نداریم من میتونم درکتم کنم دلت یه همدم میخواد دلت آرامش خونه ای رو میخواد که تو خانومش باشی ولی با این روحیه وارد هر رابطه ای بشی صدمه خوردنت هر روز بیشتر میشه مشاور رفتن خیلی خوبه ولی بنظر من یه قدرت قویتر لازمه تا تو خودتو از گذشته از وول خوردن تو منجلاب اشتباهات اطرافیانت بکشه بیرون و تو رو فقط تو چارچوبای خودت قرار بده و اون فقط فقط فقط خودتی دارم بهت خواهرانه میگم خودتو دوست داشته باش پدرتو با اشتباهاتش به خودش واگذار کن مادرتو با مظلومیتش به خودش رها کن چون خودش باید کاری میکرد تا امروز مظلوم نباشه و این بلا سر تو هم نیاد مادر ضعیف بچه ضعیفتر بار میاره اونا باید بخاطرامروز بچه هاشون بخاطر روح و روان بچه هاشون خیلی کارا میکردن که ظاهرا انجام ندادن ولی خب پدر و مادرن و احترام واجب گذشتشونو رها کن مشکلاتشونو بسپار دست خودشون احترام عزتشون کن ولی نزار دیگه بهت بی حرمتی کنن ..نزار هیچ کس بهت بی حرمتی کنه عشق من زن همیشه ناز بوده و مرد نیاز این تعامل بهم بخوره مشکل ایجاد میکنه نمیگم تو یه بار دوبار یه روز دو روز ..ولی رفته رفته مشکلات زیادی تو روابط ایجاد میکنه پس بفکر برگردوندن مجید نباش بفکر خوب کردن حال خودت باش خودت که خوب بشی حالت که خوب بشه زخماتو که درمان کنی میبینی چقدر دوست داری زندگی کنی زندگی که توش شاد باشی آروم باشی نه که تنش و شک و ...از اعماق وجودم برات یه زندگی پر از عشق پر از ارامش پر از خوشی آرزو میکنم
خوشحال میشم منو بعنوان یه دوست گوشهی ذهنت داشته باشی .هیچ کاری هم نتونم برات کنم میتونم شنونده خوبی برات باشم و حتما دعا میکنم حالت عالی عالی بشه