2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز

پ چرا ب ما گفتن هفته بعد شاید بیان

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
آره تغییر رشته بدیم چطوره بنظرت؟ حوصلم نیچکدومو نمی‌کشه دوست دارم انگلیسی بخونم و عشق فقط انگلیسی⁦❤ ...

من عاشق ورزشم، تو هر رشته ای هم خوبم

و واقعا عاشق تربیت‌بدنی بودم و هستم

اصلا تو اینترگت درس هاشو میدیدم ذوق میکردم

ولی خانوادم اصلا حمایتم نکردن🙂

فکر میکردن تهش معلم ورزش میشم ولی من میتونستم حتی استاد دانشگاه هم بشم و این تو ذهنم بود...

از من به تو نصیحت اکر واقعا عاشق زبانی برو رشته ی زبان

رشته ی خوبیم هست اتفاقا چیزی از دست نمیدی

باهات موافقم ولی چجوری اعتماد کنم؟ تو تلگرام.     لینک بزار اینجا شاید اومدم رشته انسانی ...

عزیزم به چی چجوری اعتماد کنی؟ اصلا خودت یه گروه بزن لینکو برای ما هم بفرست

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

من عاشق ورزشم، تو هر رشته ای هم خوبم و واقعا عاشق تربیت‌بدنی بودم و هستم اصلا تو اینترگت درس هاشو ...

دقیقا حرف دلمو زدی 

بنظرم تو هم تغییر رشته بده و برو تربیت بدنی گفتی انسانی بودی؟

عزیزم به چی چجوری اعتماد کنی؟ اصلا خودت یه گروه بزن لینکو برای ما هم بفرست

باشه حالا یه حرفی گفتم من تو گروه انگلیسی دارم چت می کنم یه گروه درست کن لینکو بزار

منم چند نفر جمع می کنم میارم.  

دوستامم میارم 

دقیقا حرف دلمو زدی  بنظرم تو هم تغییر رشته بده و برو تربیت بدنی گفتی انسانی بودی؟

نه من حسابداری هستم...

ببین من دلم بدجور شکست بخاطر اینکه اصلا حمایت نشدم...

همیشه میگفتن هرچی دوست داری برو، ما حمایتت میکنیم ولی تا گفتم تربیت بدنی(( بعد کلی تحقیق و فکر نکردن به علاقه و فقط به فکر کار بودن))

اخرش اینو انتخاب کردم چون ریاضیم ضعیف بود و بین رشته هایی که برام مونده بود اخرش تربیت بدنی انتخاب کردم و میتونم بگم روزهای اخر از ته دل شاد بودم و میخندیدم که قراره برم رشته ای که برام تفریحه

ولی تا اینو گفتم اومدن سخنرانی که برو فلان و...

یهو مامانم به شوخی گف: تو اصلا دلت نمیخواد کار کنی فقط دلت تفریخ میخواد

در صورتی که برنامه و هدف منه فقط اینکه کار کنم و یه خونه براشون بخرم ، حتی کلی دنبال کار در منزل گشتم

حسابی دلم شکست و ناخوداگاه زدم زیر گریه🙂🙂

من اون حمایت رو نداشتم و فقط دلم بخاطر اینکه ازم حمایت نکردن شکست...

ولی رشته ی تو حسابی هست. رشته ای که به هرکی بگی

به به و چه چه میکنه

پس پافشاری کن و برو

نه من حسابداری هستم... ببین من دلم بدجور شکست بخاطر اینکه اصلا حمایت نشدم... همیشه میگفتن هرچی ...

الان حسابداری برات آسونه عزیزم ؟من راضیم دوران راهنمایی عالی بود دلم میخواست برم ریاضی ولی به عشق ادبیات رفتم انسانی الآنم فقط انگلیسی دوست دارم بقیش حوصلم نمی‌کشه بخونم جز ادبیات و بعضیاش.ن که خیلی چرتن البته حفظیاتم خوبه در ضمن من بخاطر اینکه میگفتن رشته ریاضی بدرد پسرا میخورد میرفتم انسانی😭

الان حسابداری برات آسونه عزیزم ؟من راضیم دوران راهنمایی عالی بود دلم میخواست برم ریاضی ولی به عشق اد ...

دیکه رشته که جنسیتی نبس😄

نمیدونم والا تازه سال شروع شده..‌ ولی قطعا مثل تربیت‌بدین عاشق نیستم حتی شاید علاقه خاصی نداشته باشم...

اگر تونستی پافشاری کن عوض کن 

مطمئن باش وقتی با عشق درس بخونی

موفق میشی

دیکه رشته که جنسیتی نبس😄 نمیدونم والا تازه سال شروع شده..‌ ولی قطعا مثل تربیت‌بدین عاشق نیستم حتی ...

مشاورمون اینجوری گفت ولی خب شاید ریاضی در حد یه معلمی فوقش یا حسابدار بانکی بنظرم بعضیاش که گفت خوب نبودن 

خودش گفت اگه به ادبیات علاقه داری برو مشکل الان من فقط بقیه کتابهای که خیلی چرتن و حوصلم نمی‌کشه بخونم