2777
2789
عنوان

دلتا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 47 پست
یه کم مودبانه حرف زدن سختی نداره چرت پرت چیه کل واکسنها همشون میگم تا چند روز رو بدن یه سریا تب لرز ...

منم نگفتم همه میگیرن

گفتم خیلیا

تا سه روز بعد واکسن میتونه از عوارض واکسن باشه

ولی این که یه هفته یا دو هفته بعد واکسن مبتلا بشی، مربوط به واکسنه

که درمورد سینوفارم صدق میکنه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
منم نگفتم همه میگیرن گفتم خیلیا تا سه روز بعد واکسن میتونه از عوارض واکسن باشه ولی این که یه هفته ...

لطفا چیزی‌رو که مطمئن نیستی رو نشر نده ، یک دوز هیچ ایمنی نمیده فرقی هم نمیکنه سینوفارم باشه یا مدرنا ، یک جوری صحبت میکنید انگار شما همه ی واکسن ها رو ساختی انقدر هم مردم رو نترسون همینجوری اوضاع مملکت از کرونا و آدم توهمی داغونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا چیزی‌رو که مطمئن نیستی رو نشر نده ، یک دوز هیچ ایمنی نمیده فرقی هم نمیکنه سینوفارم باشه یا مدرن ...

اگه مخالفی دهنتو ببند و ریپلای نکن لطفا

چون حوصله توضیح دادن و سروکله زدن با گَلّه رو ندارم

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
اگه مخالفی دهنتو ببند و ریپلای نکن لطفا چون حوصله توضیح دادن و سروکله زدن با گَلّه رو ندارم

بی تربیت بی شخصیت کسی که باید ساکت بشه امثال تو هستن بی ادب گله هم خودت و خانوادت هستید 

@نی_نی_یار_5 ‍  لطفا به ایشون رسیدگی کنید  @نی_نی_یار_3    

باش

بی تربیت بی شخصیت کسی که باید ساکت بشه امثال تو هستن بی ادب 

هرکس اختیار بدنشو داره خودش تصمیم میگیره چیکار کنه چیکار نکنه

عشقم چون جای مادر منه باید بیاد مریضیشو بمن بندازه منم تحمل کنم؟؟؟ 

منظورم سنش حداقل دوبرابر شما هست پس اگر ایشان بعد دلتا سالمه شما حتما حتما خوب میشی.اون که بی فکری کرده همه اول فکر میکنن یه سرما خورده گیه سادس یا بقول خودش عوارض واکسن ربط داده.

اگه مخالفی دهنتو ببند و ریپلای نکن لطفا چون حوصله توضیح دادن و سروکله زدن با گَلّه رو ندارم

شما به هیچ عنوان اجازه توهین ندارید در صورت تکرار کاربریتون بسته میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت