2777
2789
عنوان

دلتا گرفتم

539 بازدید | 47 پست

خدا لعنت کنه مادرشوهرمو اومد جلو در خونمون سوپ داد انقد حالش بد بود کلا سرخ شده بود میگفت بخاطر واکسنیه ک زدم میگفت دارم میمیرم 3 تا پتو انداختم رو خودم بازم سردمه اومد داخل خونه گفت استامینوفن بدون کدئین داری گفتم بذار بگردم نمیتونست رو پاش بند شه گفتم حالت بده قرمز شدی گفت واکسن زدم اینجوری شدم کاش نمیزدم بعد ابنکه رفت و سوپو دادم به بچم کاملا تا قطره آخرشو استفراغ کردم و تب شدید 39 درجه و میگفت اینجام درد میاد سریع بردمش دکتر دارو گرفتم ولی تبش پایین نیومد دیشبم باز بالاتر رفت تبش بردیم دکتر ک شیاف داد استفاده کردم براش بهتر شده 

از دیروز یکم احساس بدن درد دارم که امروز شدیدتر شده استخونام و کمرم درد میاد بی اشتها شدم و ار دیشب هیچ نخوابیدم همش اسهال بودم و سوزش شدید معده و سنگینی روی دل الان زنگ زدم 4030 میگه دلتاس😵😵😵😵😵خیلی ناراحتم خب ادم مریضه بشینه تو خونش چرا میره خونه این و اون الان باید 18 روز قرنطینه باشم نمیتونم از جام بلندشم زیر پتوام بیام بیرون حس میکنم میخوام یخ بزنم

میشه راهنمایی چیزی کنید تجربه داشتید؟ چه اقداماتی بهتر میکنه حال ادمو 

این دومین باره کرونا میگیرم و واکسن سینوفارمم حدود دوهفته پیش زدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مایعات بخور استرس نگیر ...سوپ گرم بخور خوب میشی

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

اونجا که گفتم استفراغ کردم اشتباهه سوپو دادم به بچم. بچم استفراغ کرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مایعات بخور استرس نگیر ...سوپ گرم بخور خوب میشی

دارم سکته میکنم من میمیرم نابود ترینم😔😔😔💔💔💔🖤🖤🖤چه پایان تلخی

خب شاید اونم نمیدونسته مریضه

بعدم خیلی از مردم بعم واکسن سینوفارم کرونا گرفتن متأسفانه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

این چه حرفیه ،😐😐😐😐برو مایعات بخور از این حرفا نزن

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

واکسن بعد از ۱۴روز تازه اثر میکنه وای چقد بد چه مادر شوهر بی ملاحظه ای انشالله خوب میشی

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

عزیزم قوی باش خودتوتقویت کن سوپ اینا بخور گرمه برات خوبه منم چند روزه گلو درد دارم احساس سوزش میکنم 

اصلا اگر مادر شوهرت بهتون منتقل کرده باشه به این زودی علائم نمیدعه

من از 4030 پرسیدم همینو گفت سرایت پذیری دلتا خیلی بالاس و چون انقد زود علائم نشون دادم گفت دلتاس چون دلتا زودتر انتقال پیدا میکنه

خب شاید اونم نمیدونسته مریضه بعدم خیلی از مردم بعم واکسن سینوفارم کرونا گرفتن متأسفانه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️جدی 

تصمیم گرفتم برم سینوفارم بزنم چون واکسن دیگه ای نیست 🤕🤕🤕🤕

تو هرچی بگی همون میشه

قدرت کلماتو دست‌کم نگیر

منم الان کرونا دارم

سخت میگذره ولی میگذره

آب‌هویج و موز زیاد بخور

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.