2777
2789
عنوان

دلتا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 47 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️جدی  تصمیم گرفتم برم سینوفارم بزنم چون واکسن دیگه ای نیست 🤕🤕🤕🤕

آره جدی

به نظر من نزن فعلا

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید اونم نمیدونسته مریضه بعدم خیلی از مردم بعم واکسن سینوفارم کرونا گرفتن متأسفانه

ربطی به واکسن نداره محل واکسینه آلوده بوده گرفته خاله منم بعد واکسن گرفت 

دلتا سریع نشون میده خودشو

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

خانوما مرسی که انقد خواهرانه راهنمایی میکنید مرسی از بودنتون انشالله خدا لهتون تن سالم و دل خوش بده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ربطی به واکسن نداره محل واکسینه آلوده بوده گرفته خاله منم بعد واکسن گرفت  دلتا سریع نشون میده ...

چرا به واکسن ربط داره

چندتا دکتر تأیید کردن

باز من یه چیزی درمورد واکسن گفتم یکی اومد ریپلای کرد چرت و پرت گفت

اگه مخالفین سکوت کنین

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خوب چی بزنم الان همه دارن سینوفارم میزنن تو شهرما فقط سینوفارمه 

یکم صبر کن

شاید آسترازنکا موجود شد

یا فایزر وارد کردن

اینا احتماله البته

اختیار بدنت دست خودته

قطعا بهترین تصمیمو برای خودت میگیری

مادر شوهرت قبل شما گرفته و  جای مادر شماس  سالمه پس شما هم باید بگذرونی فقط سخته.انشاا بزو ...

عشقم چون جای مادر منه باید بیاد مریضیشو بمن بندازه منم تحمل کنم؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خواهش میکنم  فقط برو دکتر پشت گوش ننداز

😢😢😢😢میترسم بگه دگ زنده نمیمونم از مرگ نمیترسم از مرگ با کرونا میترسم اینکه حس خفگی بهم دست بده و نتونم نفس بکشم 

چرا به واکسن ربط داره چندتا دکتر تأیید کردن باز من یه چیزی درمورد واکسن گفتم یکی اومد ریپلای کرد چ ...

یه کم مودبانه حرف زدن سختی نداره چرت پرت چیه کل واکسنها همشون میگم تا چند روز رو بدن یه سریا تب لرز اینجور چیزاروداره که حرفی توش نیس در ضمن محل واکسینه معمولا شلوغه و بجز فرد که میخواد واکسن بزنه همراه هم دارن خاله خودم استر زد فرداش کرونا گرفت که رفت دکتر ایشون گفتن محل واکسینه آلوده بوده وگرنه خیلیا از همه نوع زدن کرونا نگرفتن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
😢😢😢😢میترسم بگه دگ زنده نمیمونم از مرگ نمیترسم از مرگ با کرونا میترسم اینکه حس خفگی بهم دست بده و ...

خدا نیاره 

منم مثل شمام از مرگ با کرونا خیلی ترس دارم

ولی برو متخصص عفونی دارو میده برای بهبودیت ان شاءالله حالت زود خوب میشه و به این حرفت خنده ات میگیره 

فقط مایعااات گرم تا میتونی بخور 

الان دقیقا علائمت چیه ؟؟؟