2777
2789
عنوان

هنر یاد گرفتن

66 بازدید | 8 پست

من لیسانس اقتصاد دارم ولی خوب کاری براش نیست.خیلیییی دلم میخوام یه مهارت یاد بگیرم ولی نمیدونم تو چه هنری استعداد دارم.چی پیشنهاد میدید که باهاش به درامد هم برسم؟

من عاشق نجاریم🥲

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا امشب داشتم بهش فکر میکردم مثلا ساخت ظروف چوبی.ولی خیلی ابزار لازم داره مگه نه؟

قطعا بخوای ی گارگاه بزنی خیلی هزینه برداره

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
هنر های آرایشی مثل کاشت ناخن و ژلیش و مانیکور و پدیکور یا تتو، میکروبلیدینگ و‌ فیبروز و یا لیفت و ...

ادم درون گراییم حس میکنم نمیتونم تو ارایشگاه طاقت بیارم.یه هنر کوچیک خونگی میخوام

هنر مثلا خطاطی  نقاشی  خیاطی ارایشگری 

تزیینات منزل  و گیره سر و....

هنر ها زیادن با توجه به موقعیت و شرایط خودت انتخاب کن 

هنر سفال  و   چوب و...

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ادم درون گراییم حس میکنم نمیتونم تو ارایشگاه طاقت بیارم.یه هنر کوچیک خونگی میخوام

درست کردن کیک و فروختن به کافه ها

یاهم کیک های خونگی برا تولد و مناسبت ها

درست کردن ترشی و خیارشور کیلویی و فروختن به سوپرمارکت ها(البته از قبل با سوپر باید حرف بزنی)

درست کردن شیرینی باقلوا که پرطرفداره و فروختنش(طرز تهیش از یوتیوب)

یا درست کردن سوسییس کالباس خونگی