2777
2789
عنوان

هعیی+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 36 پست
اینا ب ا خودشون این کارو.میکنن بفکر بچه ها نیستن به فکر ابروو امتیاز مدرسشونن یسال بشین تلاشکن.که خو ...

میدونی سخته که تو قبول نشی اما بشنوی بگن فلانی که سطحش از تو خیای پایین تر بوده قبول شده اینش به کنار اینک میان پی ویت میپرسن چی قبول شدی میگی نشدم میگنن واااقعااا تو قبول نشدی اما من فلان جا دولتی قبول شدم سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره..من چندساله پشت کنکورم دیگه بی حس شدم نسبت به این چیزا..کنکورکلاناعدالتی توش زیادداره

طرف باباش رفتع تیکه تیکه شده اونوقت خودش داره عشق و حال میکنه من موندم چرا تو کنکور اومدن گفتن سهمیه چرا هزار جای دیگ واسشون تفاوت قائل نشدن

فدات شم🙂💕

خدانکنه 💛🌻

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
طرف باباش رفتع تیکه تیکه شده اونوقت خودش داره عشق و حال میکنه من موندم چرا تو کنکور اومدن گفتن سهمیه ...

مشکل همینه..می تونن براشون مزایای دیگه درنظربگیرن مثلابهشون حقوق بدن نه سهمیه کنکوروشغل کنکوریه مسابقه ی علمیه وبستگی به تلاش طرف داره ولی متاسفانه خیلی چیزا رعایت نمیشه سهمیه،تقلب،صندلی خریدن و..

مشکل همینه..می تونن براشون مزایای دیگه درنظربگیرن مثلابهشون حقوق بدن نه سهمیه کنکوروشغل کنکوریه مساب ...

من فقط با سهمیه مشکل دارم دلم میخاد داد بزنم بابا چرا منه بدبخت با این همه خوندن رتبم این بشه بعد طرف یه سره ول بود تو خیابونا رتبش این بشه.اما کو گوشی که بشنوه این صدا رو مظلوم کشی همینه دیگ اونی که باباش جانباز و شهید نیس و پولدارم نیس که یا سهمیه بگیره یا سوالا رو بخره باید بمونه پشت کنکور هی بخونه تا جونش دربیاد اما اون....

واقعا در حال انفجارم

من فقط با سهمیه مشکل دارم دلم میخاد داد بزنم بابا چرا منه بدبخت با این همه خوندن رتبم این بشه بعد طر ...

این شروع ناعدالتی هاس..این یه نمونشه..من توتیزهوشان درس خوندم توکلاسمون همیشه رتبه میاوردم ولی حالاچی؟همه ی دوستام رفتن دانشگاه ولی من همچنان پشت کنکور چرا؟چون پولشونداشتم چون حق خوری شده این وسط چون همینااعتمادبه نفسمواورده پایین..سخته

این شروع ناعدالتی هاس..این یه نمونشه..من توتیزهوشان درس خوندم توکلاسمون همیشه رتبه میاوردم ولی حالاچ ...

من میرم ازاد چون دیگ حس و حال کنکور دادنو ندارم وقتی این همه ناعدالتی هس چرا بمونم؟

نه بابام شهید و ایثارگره نه بیل گیتس پس شانسی ندارم.

من میرم ازاد چون دیگ حس و حال کنکور دادنو ندارم وقتی این همه ناعدالتی هس چرا بمونم؟ نه بابام شهید و ...

اگه رشته های موردعلاقت توازادهست بروعمرخودتوتلف نکن واسه من متاسفانه نیس..موفق باشی💜

اگه رشته های موردعلاقت توازادهست بروعمرخودتوتلف نکن واسه من متاسفانه نیس..موفق باشی💜

من فرهنگیان میخواستم اما نشد الان میرم اموزش ابتدایی

چقدر درس میخوندی؟من دوازده ساعت در روز میخوندم البته کم زیاد میشدا اما رو شاخش بود ۱۲ ساعت

من فرهنگیان میخواستم اما نشد الان میرم اموزش ابتدایی چقدر درس میخوندی؟من دوازده ساعت در روز میخوندم ...

نه من کمترمی خوندم شایدچندبارشد۱۲ساعت..کشش ۱۲ساعت رونداشتم اکثرارو۸یا۹ساعت بود