چقدر تلاش کردم که منم بخونم تو کنکور قبول شم اسم منم بره توبنر قبولی کنکور اما...ازاد قبول شدم
اخه تو کلاسمون خیلی درسم خوب بود دوروزه همه ریختن پی من ببینن نتیجه چی شده دارم میبینم معدل ۱۶ قبول شده اما من معدل ۱۹/۵۰قبول نشدم حس و حالم دپ میشه🚶🏽♀️💔لعنت به کنکور و این سهمیه بندیاش
اینا ب ا خودشون این کارو.میکنن بفکر بچه ها نیستن به فکر ابروو امتیاز مدرسشونن یسال بشین تلاشکن.که خو ...
میدونی سخته که تو قبول نشی اما بشنوی بگن فلانی که سطحش از تو خیای پایین تر بوده قبول شده اینش به کنار اینک میان پی ویت میپرسن چی قبول شدی میگی نشدم میگنن واااقعااا تو قبول نشدی اما من فلان جا دولتی قبول شدم سخته
مشکل همینه..می تونن براشون مزایای دیگه درنظربگیرن مثلابهشون حقوق بدن نه سهمیه کنکوروشغل کنکوریه مساب ...
من فقط با سهمیه مشکل دارم دلم میخاد داد بزنم بابا چرا منه بدبخت با این همه خوندن رتبم این بشه بعد طرف یه سره ول بود تو خیابونا رتبش این بشه.اما کو گوشی که بشنوه این صدا رو مظلوم کشی همینه دیگ اونی که باباش جانباز و شهید نیس و پولدارم نیس که یا سهمیه بگیره یا سوالا رو بخره باید بمونه پشت کنکور هی بخونه تا جونش دربیاد اما اون....
من فقط با سهمیه مشکل دارم دلم میخاد داد بزنم بابا چرا منه بدبخت با این همه خوندن رتبم این بشه بعد طر ...
این شروع ناعدالتی هاس..این یه نمونشه..من توتیزهوشان درس خوندم توکلاسمون همیشه رتبه میاوردم ولی حالاچی؟همه ی دوستام رفتن دانشگاه ولی من همچنان پشت کنکور چرا؟چون پولشونداشتم چون حق خوری شده این وسط چون همینااعتمادبه نفسمواورده پایین..سخته