2777
2789
عنوان

هعیی+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 36 پست
اموزش ابتدایی شهرمون و حقوق ساری

مازندرانی؟؟؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی به اندازه کافی تلاش کردئ؟ اینو به من جواب نده، از خودت بپرس و روش فکر کن و به خودت جواب بده.

نظر خودمو میخای؟از نظر خودم اره خیلی تلاش کردم حتی بیش از حد.اما همش بخاطر استرس خراب شد.الان تنها دردم سهمیه بندیع فقط اون سهمیه رو مخمه

میدونی سخته که تو قبول نشی اما بشنوی بگن فلانی که سطحش از تو خیای پایین تر بوده قبول شده اینش به کنا ...

دولتی قبول شدن ملاک نیست برو رشته ای که اینده ددشته باشه من خودم دولتی بودم ولی انصراف دادم دباره خوندم برا کنکور و الان خیلب خوشحالترم تا اینکه یه رشته مزخرف ولی دولتی پیخوندم 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻