2777
2789
عنوان

میخوام اینستا جایزه بدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی به کیه، تو میخوای یه مسابقه بذاری و به یکی هدیه بدی، ملت که اون شخص رو نمیشناسن، چه واقعی هدیه بد ...

خب اره ولی میخوام استوری برنده رو مشخص کنم 

بعد نمیان بگن کو برندت؟؟؟🤔

اره تنها دو دلی ک داشتم این بود ک بذارم پیج بیاد بالا و عکس چنتا محصول بذارم بعد جایزه بذارم ی ...

ی چنتا پست بزار بعد مسابقه ی س تا پست

واسع مسابقه ک میان ی جایزه خوب بزار بعد بگو شرایط مسابقه لایک همه پستا و تگ زیر پست اخر

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
پس به یک نفر بدم من تو ذهنم بود به ۱۰ نفر بدم جوگیر شده بودم پس😂😂

وا ده نفر ک ورشکست میشی عزیز من😂یک نفر ک بیشترین تگ رو انجام داد یک ماسک لب کاسه با پچ زیر چشم کاسه ای جایزه بده واسه اول کاری خیلی خوب میشه 

پس به یک نفر بدم من تو ذهنم بود به ۱۰ نفر بدم جوگیر شده بودم پس😂😂

ن بابا اول کاری فقط ی نفر

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
وا ده نفر ک ورشکست میشی عزیز من😂یک نفر ک بیشترین تگ رو انجام داد یک ماسک لب کاسه با پچ زیر چشم کاسه ...

اره فالورام خیلیی کمه ۱۵۰ نفر ک بیشترشون هم همکارن😂

البته پیجمو چن روز زدم هنو زیر ۲۰۰ تاس🥺

خب اره ولی میخوام استوری برنده رو مشخص کنم  بعد نمیان بگن کو برندت؟؟؟🤔

عکس طرف رو که نمیخوای بذاری مینویسی برنده خوش شانس ما که این جایزه نصیب شون شده کاربر (اسمش) (آیدی اینستاش) تو استوری تگش میکنی 

اونم یه استوری بذاره که مثلا از پیج تو جایزه برده و اسم پیجت او استوریش باشه 

تسی پست بزار پست سه و چهار بگو دوستاتون تگ کنید هرکی بیشتر تگ کنه بین اونا قرعه کشی میشه‌.همینحا فالو کن اونا فالوت کنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792