2777
2789
عنوان

میخوام اینستا جایزه بدم بیاین

532 بازدید | 54 پست

سلاممم 

بچها من تازه پیج زدم واسه لوازم بهداشتی و پوستی بعد هنوز هیچ پست محصولی نذاشتم فقط چنتا کلیپ همینجوری

بعد بنظرتون اولین پست واسه محصول جایزه باشه واسه کامنت و اینا

یا چنتا پست محصول بذارم بعد جایزه بذارم

فالورام زیر ۲۰۰ تا اونقدم لایک ندارم در حد ۳۰ تا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا بذار دیده بشی، فالوورها به 500 برسه و بازدید پست هات زیاد بشه، بعدش مسابقه سوری بذار 

جایزه فقطم تگ

یا هرکی بیشتر پیجو معرفی کنه از طرفش بیان ت پیج

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
اخه گفتم شاید جایزه بذارم باعث افزایش بشه 🤔

ولی شما هنوز خیلییی فالورات کمه عزیزم

حالا می خوای بار اول امتحان کن اگه جواب داد ادامه بده پیجت و بده منم تو مسابقت شرکت کنم عزیزم

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
جایزه فقطم تگ یا هرکی بیشتر پیجو معرفی کنه از طرفش بیان ت پیج

اره تنها دو دلی ک داشتم این بود ک بذارم پیج بیاد بالا و عکس چنتا محصول بذارم بعد جایزه بذارم یا همین اولین پستم جایزه باشع

نمیخوام مسابقه سوری بذارم خوشم نمیاد کلاهبرداری😂

کی به کیه، تو میخوای یه مسابقه بذاری و به یکی هدیه بدی، ملت که اون شخص رو نمیشناسن، چه واقعی هدیه بدی چه سوری برای بقیه فرقی نداره