2777
2789
عنوان

میخوام اینستا جایزه بدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 54 پست
خب اره ولی میخوام استوری برنده رو مشخص کنم  بعد نمیان بگن کو برندت؟؟؟🤔

اینو ببین

برنده رو تگ کرده، عکس طرف رو که نذاشته 

تو هم این‌طوری عکس درست میکنی 

هدیه از طرف اسم پیجت 

پائین هم اسم پیج برنده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسی پست بزار پست سه و چهار بگو دوستاتون تگ کنید هرکی بیشتر تگ کنه بین اونا قرعه کشی میشه‌.همینحا فال ...

پس چنتا پست محصول ک گذاشتم بعد قرعه کشی کنم بگم حتما پیج فالو داشته باشین

خو اره ولی عذاب وجدان میگیرم جایزه سوری😂😂

جایزه رو به من بده سوری نباشه 😅😅

پس چنتا پست محصول ک گذاشتم بعد قرعه کشی کنم بگم حتما پیج فالو داشته باشین

اره اول بسمه الله جایزه نمیدن میتونی تو یه روز سه چهارتا محصولتو بزاری قرعه کشی بگی اولش هر هفته بزار یا بگو با خریدتون اشانتیون بگیرید

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره اول بسمه الله جایزه نمیدن میتونی تو یه روز سه چهارتا محصولتو بزاری قرعه کشی بگی اولش هر هفته بزا ...

به اشانتیون هم فک کرده بودم مثلن خرید بالای ۲۵۰ تومن اشانتیون🤔

عزیزممم😂😂 اخر منو میزنی😂😂

😂😂😂😂

جایزه رو به من میدی وگرنه میرم تو همه پیج ها کامنت میذارم، این پیج به کسی جایزه نمیده 😜😜😜

به اشانتیون هم فک کرده بودم مثلن خرید بالای ۲۵۰ تومن اشانتیون🤔

اینجا پیچتو بگو ما اینستا دادیم بچه هارو فالو کن لایکشون کن تعامل کن باهاشون اینا فالوت کنن و لایک 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم