2777
2789
عنوان

اونایی که از دیجی کالا خرید میکنن بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور ممکنه کسی تابحال از دیجی خرید نکرده باشه....🙄🙄🙄

منم از دیجی نخریدم

ولی هفته پیش از بانی  خریدم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

خرید اول کلا رایگان .خرید بالای ۳۰۰ هم رایگان هست .ولی این فقط برای جنس های هست که مستقیما از خود دی جی کالا میاد یک سری از کالا ها از طرف شرکت یا مغازه های طرف قرار داد دی جی پست می شه که هزینه ارسال می گیرن مثلا من هفته پیش دقیقا ۸۰۰تومن خرید کردم که ۳۵۰ شد یه سری وسیله ها که از خود دی جی کالا خرید شد که ارسالش رایگان بود یه میکرودرم ۴۵۰ تومنی هم گرفتم که اون جدا حساب کرد و ۳۰ تومن فقط پول پست برا اون یکی حساب کرد چون از طرف شرکت مربوطه ارسال می شه نه دی جی کالا

زدم اواش زده رایگان بعد که زمان ارسال رو انتخاب میکنم اون رایگان پاک میشه میزنه 25..

اها یه چی دیگم هست. ممکنه دو تا جنس سفارش داده باشی از دوتا فروشگاه مختلف. اونجوری یکیش رایگان میشه ولی دومیش پولیه.