2777
2789
عنوان

اونایی که از دیجی کالا خرید میکنن بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
خرید اول کلا رایگان .خرید بالای ۳۰۰ هم رایگان هست .ولی این فقط برای جنس های هست که مستقیما از خود دی ...

نه عزیزم خرید اول تحت هر شرایطی چه از خود دیجی باشه یا فروشگاهاش ، رایگانه کاملا. اونایی که واسشون خرید اولشون پولی میشه علتش اینه که چندتا جنس سفارش دادن که هر کدوم از یه فروشگاه مختلفه . برا همین فقط یکی از خریدات رایگان میشه بقیه پولیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم خرید اول تحت هر شرایطی چه از خود دیجی باشه یا فروشگاهاش ، رایگانه کاملا. اونایی که واسشون خ ...

من اونم زدم نشد

فیلترش کردم خرید رو گذاشتم فقط از دیجی کالا ولی بازم رایگان نشد

DK614820790DCC1 این کد اولین خرید ۴۰ تومن کم میکنه بالای ۱۰۰ تومن باید باشه

میسی.. زدم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
۵ تا 

رایگان نمیشه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
اها یه چی دیگم هست. ممکنه دو تا جنس سفارش داده باشی از دوتا فروشگاه مختلف. اونجوری یکیش رایگان میشه ...

نه اینم نبود

میشه ب من یاد بدی چطوری خرید کتم؟

میری داخل سایت سه اکانت میسازی..محصگلاتو انتخاب میکنی قسمت سبد خرید زده پرداخت دیگه مشخصه

نه عزیزم خرید اول تحت هر شرایطی چه از خود دیجی باشه یا فروشگاهاش ، رایگانه کاملا. اونایی که واسشون خ ...

نه عزیز من دفعه قبل هم یه شربت الرگارد سفارش دادم اتفاقا با یه سیم کارت جدید بودکه تا حالا اصلا باهاش وارد دی جی نشده بودم تقریبا ۳ هفته پیش بود فقطم همین یه کالا بود .وخرید اولیه بود .۳۰ تومن پول پست گرفت وبسته از یه داروخانه از اصفهان پست شد 

عزیزم تاذاینجاشو میدونم ..ازم کدپستی اینا میخواد هرچی میزنم قبولش نمیکنه

شاید کد پستی اشتباه میزنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز