2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست
کتاب نه ولی sample فراوونه اگر می خوای برای اپلای پروپوزال بنویسی به انگلیسی تو اینترنت سرچ کنی re ...

مراحل کلی دست یابی به اهداف این پژوهش؟

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مراحل کلی دست یابی به اهداف این پژوهش؟

منظور همون متد و روش کار؟

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتن پروپوزال شده کابوس برام😭 راهنمایی نمیکنن  از این طرف همه چیز شد مجازی ...

نه نتیجه نه،ه اما اهدافی که قراره بهش برسی باید ذکر بشه

متدولوژی به طور کلی باید ذکر بشه (مدل محاسباتی، منابع کلی و ذکر مراحل و...)، جزئیات لازم نیست چون ممکنه در طول انجام کار تغییرات کوچیک زیادی تو پروسه ایجاد کنی.

از استادات بخواه لااقل یه نمونه پر شده پروپوزال دانشجوهای سالهای قبل رو برات بفرستن تا دستت بیاد چطور نوشته میشه 

اگر ندادن از دانشجوهای ترم بالایی بخواه همینو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه نتیجه نه،ه اما اهدافی که قراره بهش برسی باید ذکر بشه متدولوژی به طور کلی باید ذکر بشه (مدل محاسب ...

مثال میگم ها

مثلا میگم از فلان روش برای محاسبه متغیر فلان استفاده میکنیم ولی عددی چیزی نمیگم چون انجام ندادم که بدونم دقیقا چه عددی هست

بله همینطوره

مرسییییییی😍😍🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نمیدونید چقدررررررررر کمک کننده بود

ممنونم واااقعااااا

میشه اگه سوالی داشتم بپرسم باز🙏🏻

مرسییییییی😍😍🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نمیدونید چقدررررررررر کمک کننده بود ممنونم واااقعااااا میشه اگه ...

خواهش می کنم🌹

حتما، راحت باشید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خواهش می کنم🌹 حتما، راحت باشید

ببخشید میشه یه درد و دل هم بکنم😭😔

من این ترم از ۲۰ واحد فقط تونستم ۱۲ واحدمو پاس کنم البته نمره هام خیلی خوبن اینایی که امتحان دادم

۸ واحد رو مریض شدم نتونستم برم😔😔😔😔

شب و روزم شده گریه 

حس میکنم از همه چی عقب افتادم😔😔😔😔😔 یه ترم عقب افتادم کلا 😔😔😔😔😭😭😭

ببخشید میشه یه درد و دل هم بکنم😭😔 من این ترم از ۲۰ واحد فقط تونستم ۱۲ واحدمو پاس کنم البته نمره ه ...

ایرادی نداره

حس الانتون طبیعیه. به شخصه فکر می کنم واحد افتاده بهتره تا واحد پاس شده با نمره ۱۳، ۱۴

ایشالا ترم بعد این چند واحد رو هم با نمره های بالا پاس می کنید و اتفاقا شاید بهتر هم شد اینجوری و معدل نهایی تون بالاتر میره 

ایرادی نداره حس الانتون طبیعیه. به شخصه فکر می کنم واحد افتاده بهتره تا واحد پاس شده با نمره ۱۳، ۱۴ ...

افتاده نیستن چون پرونده پزشکی میبرم و حذف میکنن خداروشکر 

اینایی که امتحان دادم نمره هام عالین حتی ۱۹ هم دارم یه درس سه واحدی رو 

فقططططط ناراحتم که رسما یه ترم عقب افتادم😭 

چون تداخل میده بعضی درسها و امتحاناشون کلا واحد بندیم ریخته بهم😭

حس میکنم عقب افتادم بعد میگم دختر زندگیه مسابقه نیس که دست خودت نبود که ولی حس بد ولم نمیکنه

سلام عزیزم

شما تو تاپیک هاتون گفته بودین تحقیقات زیادی درباره مهاجرت کردین و اطلاعات دارین میشه من و راهنمایی کنین

من دانشجوی ترم اخر کارشناسیم و معدلم هم بالای ۱۸ هست و مهندسی عمران میخونم و میخوام برای مهاجرت اقدام کنم و تنها مشکلم فقط اینه که میخوام مادرم هم همراه خودم باشه و بتونم ویزای همراه بگیرم برای مادرم. شما میدونین کدوم کشور ویزای همراه به مادرم هم میده وچه کار باید بکنم؟ یه سوال دیگه شما از مهاجرت استارت اپ اطلاعی دارین؟

ببخشید که سوالام زیاد شد کسی و ندارم ازش سوال بپرسم❤

سلام عزیزم شما تو تاپیک هاتون گفته بودین تحقیقات زیادی درباره مهاجرت کردین و اطلاعات دارین میشه من ...

سلام

والا تا جایی که من می دونم ویزای همراه در حالت عادی به همسر و فرزند تعلق می گیره

برای اینکه پدر ومادر بتونن برن جایی که شما مهاجرت کردید، باید ابتدا خودتون برید اونجا و بعد یه مدت زمان مشخص، می تونید دعوت نامه براشون بفرستید که بیان پیش شما به طور موقت.

برای اینکه قیومیت مادرتون رو به عهده داشته باشید (یعنی اثبات کنید مادر شما از نظر دلایل پزشکی یا مالی جدی به شما وابسته هست و باید با شما زندگی کنه)، باز هم اول باید خودتون مهاجرت کنید، درخواست رسمی بدید برای این موضوع و بعد کلی زمان و بررسی های زیاد اگر دلایلتون موجه باشه به ایشون اجازه ورود می دن اما:

۱)خود شما باید کار تمام وقت داشته باشید و مالیات پرداخت کنید. با ویزای دانشجویی قیومیت کسی رو به شما نمی دن. 

۲) ثابت کنید درآمد کافی برای ساپورت زندگی دو نفره رو دارید‌.

۳) تو خیلی از کشورها باید اقامت گرفته باشید. 

اینا اطلاعات کلیه‌ با یه وکیل مشورت کنید بهتر می تونه راهنمایی کنه. 

در مورد استارت آپ متاسفانه اطلاعی ندارم.

سلام والا تا جایی که من می دونم ویزای همراه در حالت عادی به همسر و فرزند تعلق می گیره برای اینکه پ ...

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون عزیزم😍واقعا لطف کردین❤امیدوارم که موفق باشین😘

سلام والا تا جایی که من می دونم ویزای همراه در حالت عادی به همسر و فرزند تعلق می گیره برای اینکه پ ...

سلام

در پروسه اپلای چقدر معدل مهمه؟؟

یادتون باشه گفتم که من یه ترم عقب افتادم و یه ترم دیرتر فارغ التحصیل میشم😔😔😔😔

تنها دلگرمیم اینه حداقل معدلم بالای ۱۷ هست